Početna / Istaknuto / NAJNOVIJA APLIKACIJA POKEMON GO! Poboljšana i prilagođena hrvatskom tržištu: Skupi ih sve!

NAJNOVIJA APLIKACIJA POKEMON GO! Poboljšana i prilagođena hrvatskom tržištu: Skupi ih sve!

pokemoni

 

U suradnji Nintenda, Warner Broza i Kontraportala izašla je nova, poboljšana verzija aplikacije Pokemon Go! Ova inačica trenutno najpopularnije igre na svijetu posebno je prilagođena hrvatskom tržištu, ali će se putem aplikacije Pokemon Go Croatia moći igrati i u drugim zemljama regije i regiona.

Posebnost nove aplikacije je u tome što će se, uz uobičajeno hvatanje Pokemona, u stvarnom prostoru virtualno moći hvatati i orjunaši, srbočetnici, jugokomunisti i jugonostalgičari!

Kad su se prije 15-ak godina na televiziji počeli emitirati Pokemoni, ova simpatična čudovišta bila su toliko očaravajuća i zabavna da su klinci fantazirali o tome da budu Pokemon majstori i skupe ih sve. Paralelno s tim odvijao se i onaj drugi proces; snažne indoktrinacije putem medija i obrazovanja. Stoga su u aplikaciji objedinjeni Pokemoni s virtualnim neprijateljima.
I sad je sve to napokon moguće, a nostalgija iz djetinjstva ljude je ovih dana pretvorila u manijake koji lutaju gradom i provlače se kroz grmlje kako bi uhvatili do Charizarda ili Squirtlea. No, ovim poboljšanjem u igricu je ubačena i nova dimenzija, i avantura može započeti!

Naime, igrica, koju smo upravo isprobali, funkcionira tako da se uključi geolokacija te vam se prikaže mapa po kojoj hodate sve dok se ne pojavi Pokemon, orjunaš, srbočetnik ili jugonostalgičar; a tad se igrica prebacuje u virtualnu stvarnost – na svom ekranu, naime, vidite stvarni prostor u kojem se nalazite te Pokemona ili ostale virtualne neprijatelje. Tada na njih bacate Poke loptu, mrežu, ili im hitro stavljate soli na rep.

Pokemoni se mogu pojaviti bilo gdje. Orjunaši će se uglavnom sakrivati po žbunju i šipražju, srbočetnici ponajviše po narodnjačkim dernecima i partyjima, a jugokomunisti i jugonostalgičari su uvijek tu, među nama.

Aplikacija se besplatno može preuzeti na stranici kontraportal.com

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

eighteen − 9 =