Početna / Istaknuto / Najnovija ponuda Superkladionice Kanadske lutrije! Odigrali smo dobitni listić!

Najnovija ponuda Superkladionice Kanadske lutrije! Odigrali smo dobitni listić!

Senzacionalno! Nova kladioničarska ponuda! Superkladionica Kanadske lutrije daje vam mogućnost da se kladite na razvoj političkih događaja u Hrvatskoj! Uz to vam nudi bolje koeficijente i obilje zabave! Prognoziraj i zgrabi milijunski dobitak! Pogodi kada će Tim pobjeći u Kanadu, kada će Božo otići u fratre ili kada će Hrvatska proglasiti bankrot! U ovoj jedinstvenoj ponudi izaberi samo najbolje! Budi kao Tim! Budi pobjednik!
Vaša Kanadska lutrija misli na vas i vaše dobitke, a iz bogate ponude izdvajamo:

 

kladionica1

 

Štovano čitateljstvo!

Željeli bismo Vam skrenuti pažnju na ovu senzacionalnu ponudu Superkladionice Kanadske Lutrije na kojoj smo i mi, eto, silom prilika, odigrali listić za kojeg smo uvjereni da je dobitni. Budući da nam prilično loše ide s financijama, otuđmanili smo sve što smo imali u kasi sindikalne članarine ( 25 kn ) i odlučili zaigrati na sve ili ništa. A vama, štovano čitateljstvo, poklanjamo ekspertizu naših kladioničarskih stručnjaka. Jer stručnjaci su u modi, zar ne? Želimo vam puno uspjeha, i budite pobjednici kao Tim!

 

Iako gotovo svi analitičari smatraju – lijevi su sigurni, a desni strahuju – da će Tim za naviše sedam mjeseci napustiti mjesto na koje ga je Trilaterala postavila, mi hrabro igramo na iznenađenje da će Tim izdržati do kraja mandata. Nadamo se da se njemu, kao i Muji, Kanada i „grtalica“ zgadila.

Što se Bože tiče, tu nemamo nikakvih problema jer znamo da će u Saboru ostati do kraja mandata, a nakon toga jedino gdje može oprati svoje grijehe, prostituirajući se u politici, je odlazak u fratre. Iz pouzdanih izvora znamo da su mu crkvena vrata širom otvorena.

Tomo isto tako nije nepoznanica i on će ostati do kraja mandata, jedino smo u dilemi hoće li, kad Tim ode, zasjesti na mjesto premijera ili će ga ponovo naguziti Boža i KGK.
Kako smo se do sada uvjerili u savitljivost njegove kičme i vrludanje po bespućima povijesne bludnosti, sa sigurnošću igramo da on nikada neće biti premijer.

Zoki nam stvara problem, doduše stvarao nam je probleme i zadnje četiri godine, glavinjajući od ljevice do desnice, od Tita do Tuđmana, od socijalizma do kapitalizma …, ali unatoč tome sigurni smo da u partiji ne postoji nitko tko bi ga skinuo do kraja mandata. ( Samo, Zoki, nemoj ti sam otići )

Ovo s bankrotom igramo na sigurno. Analitičari, ali i kladionica su sigurni da ćemo puknuti k’o kokica.
Mi igramo na kraj mandata jer vjerujemo da je Tim došao napraviti završni račun, a za to mu ipak treba vremena.
Nadamo se kako će prije toga sve rasprodati, uvaliti nas MMF-u i da će na taj način bankrot doći na kraju mandata, a ne prije.
Zadnja oklada je po nama, ali i po analitičarima, potpuno sigurna. Naime, neće KGK raspuštati one koje je sama instalirala. To bi jedino mogla poljuljati neka strana trilateralna ili nato intervencija, ali vjerujemo da im je onaj Rus sad puno veći problem, a bit će i još veći, tako da se neće imati vremena baktati s nama.

Bilježimo se sa štovanjem!

 

listic1

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

two × 3 =