Početna / Kolumne / Buđav Lebac / Neka Židovi idu tamo gdje se neće osjećati ugroženima

Neka Židovi idu tamo gdje se neće osjećati ugroženima

židovi

piše: Branko Rafajac

Predsjednik koordinacije židovskih općina Ognjen Kraus hoda po tankom ledu kada tako drsko i bahato najavljuje bojkot komemoracije žrtvama logora Jasenovac.
Između ostalog, taj bezobrazni Židov očito nije naučio lekciju kada se drzne bojkotirati tako važan događaj, a malo bi bilo podsjetiti ga kako završavaju drski Židovi u Hrvatskoj.
Možda se Ognjenu Krausu brojka od 509 (petsto devet) tj, 0,01 % preostalih Židova u Hrvatskoj čini kao dobro uporište za ovakav bezobrazluk, ali 509 Židova jedva je pola od brojke što stane u plinsku komoru logora Auschwitz-Birkenau i to samo u jednom turnusu Ciklon B tretmana.

imagesTakođer bi bilo dobro da Ognjen Kraus i svih 509 preostalih Židova u Hrvatskoj dobro prouče hrvatsku povijest, a posebice našu glazbenu baštinu, jer ako se može educirati jedan nogometaš poput Joea Šimunića koji već drži predavanja na temu starohrvatskih pozdrava, onda to ne bi trebao biti problem za jednog doktora kao što je Ognjen Kraus.
Kad Ognjen Kraus kaže kako mu smetaju ustaški povici “za dom spremni” na stadionima, pa onda za vrijeme marširanja po Zagrebu u Savskoj ili tobožnji izljevi mržnje po internetu on ustvari vrijeđa hrvatski narod kojem se imputira fašizam, dočim je svima jasno kako se tu radi samo o starohrvatskom pozdravu još iz kamenog doba i uvijek prisutnoj velikosrpskoj zavjeri protiv Hrvata.

Kad Ognjen Kraus kao predstavnik koordinacije židovskih općina kaže kako je “komemoracija tek prigoda za zadovoljenje forme u kojoj će isti oni koji toleriraju ustašku ideologiju zauzeti pozornicu kako bi iskazali svoja antifašistička stajališta i izrazili pijetet žrtvama“, onda osim što je uvrijedio naše najveće Hrvate, koji će još jednom džentlmenski i damski prešutiti ovakve uvrede, on je uvrijedio i naše najveće antifašiste poput Zorana Milanovića, Ive Josipovića i preobraćenog Drage Pilsela.
To što Kraus i ostali prljavi Židovi nazivaju ustaškom ideologijom mi nazivamo domoljubljem, a to što su 1941. godine isti ti pokvareni Židovi smatrali ustaški pokret i ustašku državu NDH-a zločinačkom samo dokazuje koliko dugo traje ta mučka suradnja između Srba, Židova i Roma na uništenju tisućljetnog sna o hrvatskoj samostalnosti.

Osim toga, velikosrpska propaganda u suradnji sa židovskom zavjerom nameće nam krimen zločinaca u kojem nas seustase optužuje da smo u Jasenovcu upucali, zaklali i zatukli maljevima 47.627 Srba, 16.173 Židova, 13.116 Roma i zamislite vi čak 4.255 Hrvata, a povrh svega nas se optužuje da smo ubili i 20.101 dijete u Jasenovcu.
Ne samo da to nije istina, već su brojke toliko prenapuhane da je samo pitanje trenutka kada će u News Baru izaći tekst na tu temu, jer svi znamo da je po podacima Društva za istraživanje trostrukog logora Jasenovac i njegovog istaknutog člana Igora Vukića taj podatak ne prepolovljen, nego praktički desetkovan i radi se eventualno o 278 tj, najviše 440 umrlih, za koje se pretpostavlja kako su umrli ili od starosti ili od zalutalog partizanskog metka.

Recimo, da nije našeg proslavljenog redatelja Jakova Sedlara koji je snimio nevjerovatno istinit dokumentarac znakovitog naslova “Jasenovac – istina“, u kojem je lijepo objasnio Izraelcima, ali i ostatku svijeta da su najgori zločini u Jasenovcu ustvari počinjeni nakon 1945. godine i navodne ustaške vladavine terora.
Ta istina nikada ne bi izašla na vidjelo i Hrvati bi do sudnjeg dana bili zločinci i zatočenici komunističkih laži i obmana.
jasenovac7Da bi film bio što vjerodostojniji Jakov Sedlar je za potrebe snimanja dokumentarca pronašao čak dva slovenska partizana koji su potvrdili istinitost njegovog istraživanja, a radilo se o težnji -kako kaže Sedlar- da se skine velika omča oko vrata hrvatskog naroda…nešto poput skidanja pile za sa vrata Srbina, Židova, nepoćudnog Hrvata ili Roma kao što vidimo na slici.

Koliko smo mi kao Hrvati puni pijeteta i poštovanja prema svih 278 ili ako baš inzistirate 440 umrlih prirodnom smrću ili od zalutalog partizanskog metka u Jasenovcu, govori i podatak da je naša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović prošle godine prije svih otišla u Jasenovac odati počast palima od partizanskog metka i visoke starosne dobi.
Ta samozatajna i nadasve tankoćutna žena, majka i predsjednica Republike Hrvatske, nije težila medijskom eksponiranju da bi odala počast žrtvama, a to što se igrom slučaja na licu mjesta našao i službeni fotograf koji je ovjekovječio taj samozatajan trenutak možemo slobodno prozvati jugokomunističkom podvalom u režiji SDP-a.

Dakle, kao što se iz napisanog lako može zaključiti, Židovi u Hrvatskoj -njih 509 (petsto devet)– nemaju poštene namjere prema ovom narodu i ukoliko se smatraju ugroženima neka lijepo idu tamo gdje se neće tako osjećati i to zajedno sa Miloradom Pupovcem i preostalih 186.633 Srba tj, njih 4,36 % , a što se nas tiče mogu povesti sa sobom i preostalih 16.975 Roma tj, njih 0,40 %.

Ako ćemo iskreno ovaj bojkot komemoracije žrtava logora Jasenovac od strane židovskih općina ustvari je jasenovac8dobrodošao, jer nema smisla da Židovi bilo šta komemoriraju po Jasenovcu kad svi znamo da su ih Hrvati čitavo vrijeme drugog svjetskog rata držali kao kap vode na dlanu.
Zato se ne treba čuditi odgovoru Vlade RH-a židovskoj zajednici kad kažu da “izneseni razlozi nisu razmjerni značaju njihovog najavljenog izostanka”.

509 Židova u Hrvatskoj tj, njih  0,01 % doista nije nikakav značaj za bilo kakav događaj, a kamoli za komemoraciju njih 16.173 ubijenih u ime rasnih zakona.

Jedini problem koji bi se eventualno mogao pojaviti povodom ovog bojkota židovskih općina i ovako teških optužbi, ako to uopće možemo nazvati problemom, je taj da nam zbog našeg domoljublja ukinu državu ili je stave pod neki vid protektorata sve dok se ne provede temeljita defašizacija stanovništva.

Jer ako ćemo iskreno, nisu Židovi tamo nekakvi Srbi pa da ih možemo otpiliti kako nam prdne na um, ipak je to narod u čijem smo globalnom istrebljenju i više nego aktivno sudjelovali.
Zato bi se lako moglo dogoditi da nam netko jednog dana kaže kako “naši izneseni razlozi postojanja nisu razmjerni značaju najavljenog izostanka Hrvatske sa međunarodne scene na neodređeni period”.

Facebook komentari

Branko Rafajac

Pripadnik radikalne grupe proletera "Mučki provokatori" što imaju za cilj izazivanje osjećaja neugode političko-poslovnoj eliti i funkciju putokaza za istu prema Remetincu. Radikalnim guljenjem njihovih džon obraza i stavljanjem soli na njihove kriminalne rane ostvaruje zajedno sa grupicom entuzijasta okupljenih na KontraPortalu višestruke moralne satisfakcije koje kasnije dila obespravljenom narodu.

Provjeri i ovo

Ludilo na najjače

Ratni zločinci se u civiliziranim demokratskim društvima ne slave, niti im se komemorira

Gotovo svi u EU primili su s nevjericom reakcije na pravomoćnu presudu šestorici čelnika HR …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

5 + seventeen =