Početna / Istaknuto / Nevjerojatan obrat: Branitelji traže hitan povratak Freda Matića na mjesto ministra!

Nevjerojatan obrat: Branitelji traže hitan povratak Freda Matića na mjesto ministra!

branitelji

 

“Poštovana gospodo iz vladajuće koalicije, poštovani gospodine Oreškoviću, a posebno poštovana gospođo predsjednice, zar nije sramotno da je još uvijek nemoguće pronaći ministra koji bi bio zanimljiv za prosvjed i za problematiku branitelja? Zar je to jedina skupina kojoj se ne može pronaći ministar zbog kojeg bi se moglo prosvjedovati, jer svakoga se proglašava lopovom, a nama treba netko koga možemo optuživati za jugonostalgiju i srbočetništvo, inače naš prosvjed više neće imati smisla. To je za nas znak nepravde, ponižavanja i Vaše nesposobnosti, stoga zahtijevamo da se sve vrati u prvobitno stanje i da se za ministra ponovo po hitnom postupku postavi Fred Matić sa svim suradnicima koji su u ministarstvu radili kad je naš prosvjed započeo”, stoji u pismu.

“Naš prosvjed je bio iniciran bezobrazlukom i neviđenim objedama od strane bivših dužnosnika vlade koja se nije libila na nas, sto postotne invalide poslati policiju s pendrecima, iako to nitko nije vidio niti može potvrditi. Izdržali smo i to jer smo sigurni da je Bog i hrvatski narod s nama, još od stoljeća sedmog. Mi smo još tu ispod Šatora. Vi ste nas zaboravili, ali mi ne možemo zaboraviti nepravdu i poniženja koja nam se sad događaju, odnosno ne pokazujete volju za ispravljanjem. Dok je Fred bio ministar bili smo zanimljivi, a danas nas više nitko ne shvaća ozbiljno. Prije izbora ste nam bili dragi gosti, nakon izbora smo ostali bez Vaših osmijeha i tapšanja, potpuno izolirani od racionalnog svijeta. Tada, dok smo imali Freda, u šatoru je bilo sve krcato pijetetima, gotovo se nije moglo hodati. Digniteta smo u šatoru imali izobilje, ponekad smo u zamjenu za pečeno janje davali i deset, petnaest digniteta. Danas ih se u tjednu na prste jedne ruke može izbrojati. Vratite nam Freda jer bez njega i njegovih naš prosvjed više nema nikakvog smisla” kaže se među ostalim u pismu.

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Trump Putin

EKSKLUZIVNO: Razgovor Trump-Putin prije napada na Siriju

Od našeg specijalnog izvjestitelja iz središta FBI-aja dobili smo transkript razgovora Predsjednika Sjedinjenih Američkih Država …

3 komentara

  1. Tko je htio i tko je posten ,sadrzaj pisma, ako je upuceno je teska ironija.Smatram i uvjerena da niti jedan branitelj nece i niti bi htio da se bivsi ministar vrati.Ako bi se to dogodilo onda u Hrvatskoj nema ni Hrvata niti covjeka.Moral.postenje, ljubav za domovinu i obitelj je vise od icega.Obraz je samo jedan.

  2. Mislim da branitelji u Savskoj zaslužuju 100% zdrastveno liječenje jer su stvarno bolesni!

  3. Franciska Juretič

    Mislim da branitelji u Savskoj zaslužuju 100 % liječenja jer su stvarno bolesni!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

two + 6 =