Početna / Svaštarnica / Nevjerojatno: Gorila u zoološkom vrtu zaprosio brinetu!

Nevjerojatno: Gorila u zoološkom vrtu zaprosio brinetu!

gorila1

 

Nevjerojatan događaj zbio se u američkom gradu Pasadeni.

Prema tvrdnjama lokalnih medija i izjavama očevidaca, sve se odigralo jednog naizgled mirnog i uobičajenog jutra u zoološkom vrtu. Ispred kaveza s gorilama, osim slučajnih posjetitelja, stajala je i žena koja redovito, barem dva puta tjedno posjećuje pasadenski zoološki vrt, te je stoga dobro poznata čuvarima i osoblju. Tada je, na opće zaprepaštenje nazočnih, gorila po imenu Ben razgovijetno i glasno na engleskom jeziku s kalifornijskim akcentom – zaprosio iznenađenu ženu čiji se identitet nakon velikog medijskog interesa na kraju ipak otkrio.

Kako doznajemo, gorila se obratio riječima: „Will you marry me? You are sweeter than the sweetest banana I have ever tasted“, nakon čega su neki očevici ostali skamenjeni od čuda dok su neki počeli bježati u panici. Prema izjavama koje još nisu do kraja provjerene, gorila je čak ispleo zaručnički prsten i vijenac od pruća iz kaveza.
No najveće zaprepaštenje, šok i nevjerica zavladali su zoološkim vrtom kad je žena mirno i staloženo odgovorila da će razmisliti o Benovoj bračnoj ponudi.

Iz pouzdanih izvora smo doznali da je prema nepotvrđenim informacijama pristiglima od osobe bliske jednom rođaku osobe koja je prijateljica jedne neimenovane osobe iz osoblja zoološkog vrta, nepoznata žena zapravo Moranha Onomatopeyich, američka državljanka hrvatskog porijekla. Morana je studentica četvrte godine teologije, fotomodel, voli plivanje, badminton, u slobodno vrijeme igra bridž i voli sve što vole mladi.

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Krleža o susretu na mostu…

  Facebook komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

13 − seven =