Početna / Istaknuto / NEVJEROJATNO: Kod Šentilja sletio s ceste i udario u neuklonjen dio Željezne zavjese!

NEVJEROJATNO: Kod Šentilja sletio s ceste i udario u neuklonjen dio Željezne zavjese!

 

Jutros se u neposrednoj blizini bivšeg graničnog prijelaza SFRJ Šentilj-Spielfeld dogodila nevjerojatna prometna nesreća, na sreću bez ljudskih žrtava.

Ova nesvakidašnja nesreća dogodila se samo nekoliko stotina metara od bivše granice SFRJ i Austrije, kada je zbog klizavog kolnika pedesetjednogodišnji Saša Tomić iz Samobora sletio s ceste i zabio se u neukonjen ostatak Željezne zavjese.

Na mjesto nesreće odmah su pristigli vatrogasci kako bi pomoću škara i rezača za željezo oslobodili Sašu koji je ostao zaglavljen u vozilu. On i suputnici su brzo oslobođeni iz zaglavljenog automobila. Svi su zadobili samo lakše ozljede i ogrebotine.

“Ne znam kaj da vam velim. Sretni smo da smo živi, ova Željezna zavjesa je fakat tvrda. Baš imamo peh, sakupili smo novce za benzin i odlučili otići na izlet u Austriju. Planirali smo do Leibnitza, a možda čak i do Gratza, da se prisjetimo kako smo nekada punih novčanika i rezervoara išli šopingirati, i kako je bilo dobro dok je Željezna zavjesa bila posvuda oko nas. I evo što nam se dogodilo. Dobro je, ipak smo ostali živi”, izjavio nam je još uvijek vidno potreseni Saša.

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Tuđman, Ahmići, Mostar

Propuštena prilika za početak procesa pročišćenja

Nakon svih zala koje je HDZ predvođen Tuđmanom učinio Hrvatskoj uništavajući je širenjem mržnje, ratom …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

two + fifteen =