Početna / Istaknuto / Nevjerojatno: Pronađen član Domoljubne koalicije bez afere, kaznene prijave ili počinjenog kaznenog djela!

Nevjerojatno: Pronađen član Domoljubne koalicije bez afere, kaznene prijave ili počinjenog kaznenog djela!

anonimni

 

Nevjerojatano otkriće naših novinara dogodilo se sasvim slučajno. Danas, u očekivanju tiskovne konferencije koju je sazvao Božo Lažov, čavrljali smo sa članom Domoljubne koalicije P.M. koji je tvrdio da nikada nije bio osuđen, da nikada nije bio kazneno gonjen ni prijavljen te da, što je zaista nevjerojatno, iza sebe nema nikakvih afera, ni kao aktivan ni kao pasivan sudionik. P.M. ( podaci poznati redakciji ) htio je ostati anoniman, što je potpuno razumljivo.

Provjerili smo ovu neobičnu priču i zaista se uvjerili da P. M. govori istinu. Protiv njega nema pravomoćnih presuda, nigdje i nikada se protiv njega nisu vodili nikakvi kazneni postupci, a naš povjerljiv izvor iz USKOK-a potvrdio nam je da P.M. nije niti u jednom slučaju koji se istražuje, te da se prema njihovim saznanjima ne sumnjiči ni za što.

“Da, zaista je moj slučaj čudan, gotovo na granici bizarnosti” – započeo je svoju neobičnu priču P.M.
“U politici sam već pune četiri godine, ali nisam bio toliko aktivan. Prije izbora predložili su mi da se kandidiram, što sam i prihvatio. Vrlo brzo shvatio sam da me ostali članovi Domoljubne koalicije izbjegavaju, ali nisam mogao dokučiti razlog. A onda su se u javnosti počele otkrivati afere mojih kolega; barake, stiropori i ostalo. Tada mi je sinulo i požalio sam se nekim kolegama u koje imam najviše povjerenja. Oni su mi savjetovali da što prije učinim nešto jer bi moja karijera u ovoj političkoj opciji uskoro mogla krenuti stranputicom. Pokušao sam, ali nisam uspio. Jednostavno ne mogu učiniti ništa protuzakonito i sada mi je jasno da ovdje za mene nema budućnosti. Svi su mi okrenuli leđa, više sa mnom ne razgovaraju i mislim da mi ne preostaje ništa drugo nego da se vratim svom poslu, znate, ja sam inače diplomirani ekonomist. Mislim da je to još jedan razlog zbog kojeg me izbjegavaju, naročito kolege iz Ministarstva gospodarstva i financija. Ne znam, teško mi je, ali život ide dalje”, rekao je P. M. vidno rezigniran.

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Jure Francetić i antifašizam – oksimoron

  Za nekoliko dana, točnije 3.7. navršava se 105 godina od rođenja Jure Francetića, ustaškog …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

5 + seventeen =