Početna / Istaknuto / NEVJEROJATNO: U Babinoj Gredi pronađen glazbenik koji nije dobio Porina!

NEVJEROJATNO: U Babinoj Gredi pronađen glazbenik koji nije dobio Porina!

porin

 

Ovih dana je hrvatsku javnost zainteresirala gotovo nevjerojatna i bizarna vijest, koja se prema svemu sudeći pretvara u pravu senzaciju. U početku je čitav slučaj smatran glasinom i novinarskom izmišljotinom – u želji za senzacionalističkim vijestima – ali nakon provjere u Hrvatskom društvu skladatelja, Hrvatskoj glazbenoj uniji, HTV-u i u ravnateljstvu SOA-e, ustanovljeno je da bi vijest iz Babine Grede zaista mogla biti točna.

Naime, Nenad Nesritnić, poznati lokalni glazbenik iz Babine Grede, tvrdi da još uvijek nije dobio nagradu Porin. I ne samo da nije dobio nego nikada nije bio ni nominiran, što slučaju zaista daje bizarnu dimenziju.

Tragom ove nevjerojatne vijesti otišli smo u Babinu Gredu da porazgovaramo s Nenadom i njegovim sugrađanima.

“Da, točno je sve” – rekao nam je već prvi sugovornik na kojeg smo slučajno naišli – “Mi smo Nenada do sada ponekad malo, oprostite na izrazu – zajebavali da još nije dobio Porina, ali sada, nakon ove nedavne dodjele više ni nama nije smiješno. Čovjek to zaista nije zaslužio. Tu nagradu su već svi dobili, neki čak i dvadesetak puta.”

Nenada smo pronašli u dvorištu, besciljno zagledanog u daljinu.

“Evo, sad ste se uvjerili da je istina. Nisam ga dobio. Već se desetljećima bavim glazbom. Bio sam “Zlatni slavuj Sikirevaca”, “Prvo grlo Špičkovine”, u Bogdanovcima na “Jutarnjem slavuju” sam bio treći po glasovima publike. Soba mi je puna kojekakvih nagrada, ali Porina još nemam. Čitava županija mi se smije i šali se na moj račun. Mislim da ću prekinuti karijeru, ovo više nema nikakvog smisla”, rekao nam je Nenad sa suzama u očima.

Kako doznajemo, Nenadovi prijatelji će ovih dana u Babinoj Gredi organizirati prosvjed, a peticija podrške se može potpisati na stranici www.NenadNesritnic.hr

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Ludilo na najjače

Ratni zločinci se u civiliziranim demokratskim društvima ne slave, niti im se komemorira

Gotovo svi u EU primili su s nevjericom reakcije na pravomoćnu presudu šestorici čelnika HR …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

eighteen − 6 =