Početna / Istaknuto / Nevjerojatno: Umirovljeni mesar supruzi uspješno operirao čukljeve!

Nevjerojatno: Umirovljeni mesar supruzi uspješno operirao čukljeve!

B5WE1X

 

Nevjerojatan događaj zbio se prije nešto manje od dva tjedna u okolici Zagreba.

Umirovljeni mesar Dragutin Britvec iz Velike Mlake uspješno je izvršio operativni zahvat uklanjanja čukljeva ( Hallux Valgus ) na stopalima svoje supruge Štefice Britvec.
Iako nikada nije radio ništa slično, operacija je u potpunosti uspjela što je prema tvrdnjama stručnjaka pravi mali podvig.
Tragom ove zapanjujuće vijesti stigli smo u dom obitelji Britvec kako bismo iz prve ruke saznali pojedinosti.
Vrata nam je otvorila nasmijana gospođa Štefica nimalo šepajući, što je bio nedvojben dokaz uspješne operacije.

 

operacija

 

Uz kavu i Sport kekse Dragutin je odmah kronološki započeo pričati njihovu sretnu priču.

„Sve je počelo prije dve godine kad se moja Štefica učlanila u Facebook. Od onda svakaj vidimo i svakaj doznamo. Da vam velim iskreno, dok nismo vidli na Facebooku pojma nismo imali da ti čukljevi opće postoje. I onda su joj počeli smetati, a čula je i da su ih se neke njezine kolegice već rešile. I tak smo naručili one masti, obloge i kajtijaznam kaj sve ne, ono kaj reklamiraju i prodaju po Facebooku. Jedva smo izdvojili novce, to je jako skupo, a znate kakve su naše penzije, i da vam popraf velim – to ne valja niš pod milim bogom, da oprostite na izrazu – sranje. Oni meni, mesaru, idu prodavati muda pod bubrege. I tak…bilo mi je žal gledat razočaranu suprugu pa sam razmišljal kak bi ja to sam rešil. Malo sam proučaval knjigu „Narodna medicina“, gledal slike na internetu, malo sam se prisjetil nekih caka iz mesarije i predložil ženi da probamo to sami rešit. I napravil sam čas posla, čak sam usput fiknul svu kožu kaj je bila zviška, lepo zašili, natopili z rakijom i bog bogova. Jako smo zadovoljni, u šali čak sad ženi znam reći da me ženske s čukljevima više opće ne privlačiju.“, rekao nam je nasmijani Dragec.

 

prijeposlije

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Dok jedna baba kroči drumom, druga gluma šumom

  …a didaci se na pragu veleizdaje probijaju kroz neprohodne šikare korupcije Ili je to …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

19 − 12 =