Početna / Istaknuto / Nicolas Maduro: U Španjolskoj me toliko spominju da bi tamo mogao postati premijer

Nicolas Maduro: U Španjolskoj me toliko spominju da bi tamo mogao postati premijer

maduro111
“Mogao bi otići u Španjolsku, uključiti se u kampanju i pobijediti na izborima jer me u španjolskom tisku i na televiziji spominju više od premijera Rajoya” – našalio se predsjednik Venezuele Nicolas Maduro.

“Venezuela je zemlja mira i poštovanja. Zadržite svoju kampanju u svojoj zemlji i nemojte nas uključivati. Ovako ispada kao kampanja protiv Venezuele. Gospodine Rajoy, ako želite opet biti premijer i pokažite sopsobne Španjolce. Ne gurajte nas u kampanju, ostavite nas na miru” – dodao je Maduro

Venezuela se u španjolskim medijima često spominje zbog veze s ljevičarskom strankom Podemos koja je velik dio ugleda stekla kroz oštro protivljenje korupciji.
Juan Carlos Mondero, jedan od lidera Podemosa, navodno je radio neke konzultantske poslove za Huga Chaceza, a potom izbjegao plaćanje poreza.

U španjolskim medijima također se često govori o Inaki de Juana Chaosu, pripadniku ETE za kojim je raspisana tjeralica jer je nakon prijevremenog puštanja iz zatvora svojim pristašama pročitao pismo gdje veliča terorizam. Chaos je prošlog mjeseca u društvu supruge fotografiran u venezuelanskom obalnom gradu Chichreviche.
Izvor:RT

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Ludilo na najjače

Ratni zločinci se u civiliziranim demokratskim društvima ne slave, niti im se komemorira

Gotovo svi u EU primili su s nevjericom reakcije na pravomoćnu presudu šestorici čelnika HR …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

8 + 17 =