Početna / Istaknuto / Nova jeziva prijetnja: Frljić u hamburgeru pronašao odrezanu konjsku glavu!?

Nova jeziva prijetnja: Frljić u hamburgeru pronašao odrezanu konjsku glavu!?

konjskaglava1

 

Nakon nedavnih provala u stanove intendanta riječkog HNK i njegove djevojke, dogodio se novi incident. Kako doznajemo, prije nekoliko sati je netko u vrijeme pauze za ručak iskoristio trenutak nepažnje policije i Frljića te mu u hamburger podmetnuo odrezanu konjsku glavu. Ovakva jeziva prijetnja tipična je mafijaška metoda.

“Taman smo se malo oporavili od šokantnih provala u stanove, a pogledajte što mi se upravo desilo! Sa svojom djevojkom otišao sam nešto pojesti u obližnju ćevabdžinicu “Kod Hase”, tu dolazim već godinama. Ponekad volim popričati i sa vlasnikom Hasanom, u njega ne sumnjam ni najmanje, znam da je pošten čovjek. Sjeli smo, ja sam naručio veliki hamburger, a djevojka male ćevape s malo više luka. Već kod prvog zalogaja osjetio sam nešto čudno. Pogledao sam u hamburger i imao što vidjeti; unutra je bila svježe odrezana konjska glava. Jasno je da ovdje ne može biti riječi ni o kakvoj slučajnosti, već o jasnoj poruci što bi se moglo dogoditi sljedeće ako nastavim sa svojim javnim djelovanjem” – poručio je Frljić, koji je također rekao da je podmetanje odrezane konjske glave u hamburger u suglasju s onim što protiv njega govori HDZ.

Policija nije ostala gluha na učestale prijetnje intendantu riječkog HNK Oliveru Frljiću. U vrhu Ministarstva unutarnjih poslova uvjeravaju nas kako je ministar Orepić zatražio da se preispitaju prijetnje na koje se Frljić javno požalio, te da se poduzmu mjere kojima bi mu se zajamčila sigurnost. Što policija poduzima kao bi zaštitila intendanta riječkog HNK nismo saznali uz napomenu da će reakcija policije ovisiti o sigurnosnoj procjeni.

 

konjskaglavaVlasnik ćevabdžinice Hasan Beganosmanović također je bio u šoku;
“Ne znam što da vam kažem. Znam Olivera već godinama, često dolazi ovamo na hamburger. Čuo sam da su mu provalili i u stan, ali da će se ovdje nešto dogoditi nije mi bilo ni na kraj pameti. Bio sam u kuhinji i taman sam na tanjure stavio ono što su naručili i namjeravao im servirati. Onda sam samo na trenutak uključio teletekst na tv-u i, kako vi to kažete – škicnuo, rezultate na kladionici. Nakon toga sam odnio jelo gostima. Ubrzo je Oliverova djevojka vrisnula i u lokalu se sve uskomešalo, ali nisam uspio primjetiti tko je to učinio. Nadam se da će institucije odraditi svoj posao”, rekao nam je vidno uznemireni Beganosmanović

 

 

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Ludilo na najjače

Ratni zločinci se u civiliziranim demokratskim društvima ne slave, niti im se komemorira

Gotovo svi u EU primili su s nevjericom reakcije na pravomoćnu presudu šestorici čelnika HR …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

10 − three =