Početna / Istaknuto / NOVA PONUDA HDZ-a: 1500 eura za svaku bebu i skraćen period trudnoće na samo pet mjeseci!

NOVA PONUDA HDZ-a: 1500 eura za svaku bebu i skraćen period trudnoće na samo pet mjeseci!

sala

 

Nakon predstavljanja gospodarskog programa HDZ-a i obećanja da će za svako novorođeno dijete isplatiti 1000 eura, iz Kukuriku koalicije je stigao odgovor kako su uvijek letvicu mogli i znali podići više, te su ponudili 1100 eura.

Odgovor na odgovor iz predizbornog stožera HDZ-a nije trebalo dugo čekati. Ovo je, kako kažu, nova ponuda koju nitko neće nadmašiti. Naime, u novoj ponudi obećana je isplata 1500 eura za svako novorođeno dijete, ali i posebnom metodom skraćen period trudnoće na pet, najviše šest mjeseci!
Ponuda je rezultat koordiniranog, multidisciplinarnog istraživanja grupe HDZ-ovih znanstvenika i simpatizera.

Kako doznajemo, radi se o takozvanoj metodi „Gama praćke“, sofisticiranoj kombinaciji podvrgavanja trudnice gama valovima, molitvi i podizanjem razine radioaktivnog izotopa torija u predjelu hipofize i rodničnog predvorja.

Metoda „Gama praćke“ je prvi puta uz prilično dobar rezultat i porast nataliteta isprobana 2012. godine u Manili, i od tada je proširena diljem svijeta, pretežno među katolicima. Tako rođena djeca su, prema tvrdnjama HDZ-ovih znanstvenika, porpuno zdrava i normalna, veselo guguću i dobro napreduju, a već od vrtićke dobi pokazuju iznimnu sklonost domoljublju i vjeri.

Detalji ovog dijela programa su još uvijek nedostupni javnosti, uspjeli smo samo doznati kako se razmatra da dio iznosa od 1500 eura bude isplaćen u bonovima jednog domaćeg trgovačkog lanca, te kako će se nova metoda u prvoj godini primjenjivati u svim rodilištima, a posebne ekipe djelovat će i na terenu u ruralnim područjima.

Od znanstvenika koji rade na projektu uspjeli smo dobiti izjavu jedino dr. Davorina Puvune:
„Stare metode i stari physis su redukcionistički, zastarjeli koncept iz prošlosti. Mi smo se više usredotočili na esencijalna međudjelovanja prostora i vremena, na sveprisutnost Boga u multiversu, Božje biće je apsolut u multidimenzionalnom free spaceu i…što sam ono htio reći…da, stvorili smo jednu sasvim novu, univerzalnu metodu, iznad granica naših mogućnosti mjerenja.“

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Ante Pavelić UN

Ante Pavelić konačno u UN-u

I tako bez znanja i pitanja hrvatskih vlasti ali i jedinih ovlaštenih vlasnika istine o …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

20 + eighteen =