Početna / Istaknuto / Novi U-stanički šator u Srbu!

Novi U-stanički šator u Srbu!

srb1

 

U u Srbu! Upravo je u tijeku priprema za novi ustanak protiv nenarodne vlasti u Republici Hrvatskoj! Domoljubi, srebroljubi, kozojebi, krezubi i bezubi, odvajaju se od Republike Hrvatske i svih srbočetnika, pedera, ateista, jugonostalgičara, udbaša, partizančina i ostalih Engleza, koji su preplavili RH i instalirali se u svim porama javnog života i vlasti. Okupile su se gotovo sve stranke prava, Čista (potvrđeno je da doista peru ruke redovito jednom tjedno) kao i ona druga, potom autonomna i gnomna, slijede Stranka prava AS, DF, JK, LČ . Čeka se još i odluka stranke prava GH koja se nalazi između i još se koleba kojoj se strani prikloniti. Uz navedene, tu su još i Stranka prava ŽM, ilustrisimusa JB, HDZ, JBT, stranka prava u dijaspori Kroatische Schuft – Europa Kommando te Kanadska stranka dijaspore Toronto bastard – GŠ.

Kako upravo doznajemo, antihrvatska i orjunaška policija izvršila je ofenzivu i naši U-stanički heroji su izveli strateški manevar povlačenja prema rezervnom položaju, desetak metara dalje od prve linije.
“Dok čujete krckanje mladih janjećih kostiju, mljackanje i glogotanje hladne pive, znajte da kod spomenika u Srbu ima još živih U-stanika”, poručili su iz stožera.

Uskoro se očekuje dolazak specijalne bojne “Božidar Alić” u pripomoć, samo se prije toga trebaju osigurati dovoljne količine hladnih alkoholnih pića, također priopćavaju iz stožera.

U međuvremenu, saznajemo da je uspostavljena i vlast samoproglašene Autonomne Pokrajine – AP (oca Mile i majke Marije).
Glavni stožer nove nezavisne države Hrvatske trenutno se nalazi u šatoru, podignutom kraj spomenika partizančinama u Srbu, koji će slijedom prvih dekreta nove vlasti biti preimenovan u spomenik Neznatnom ustaši.
Pobunjenici se toplo zahvaljuju Hrvatskoj vojsci na trajnoj posudbi šatora, budući da se onaj zagrebački izraubao i takav ne bi bio podesan i dostojanstven za tako važan poviesni trenutak. Ovaj je k tome i znatno bolje kvalitete i dizajna od onog dobivenog od Crvenog križa.

Prvo pisano obraćanje ostatku države uslijediti će istog trenutka kad netko iz vlasti ili bilo tko od svih pobunjenika nauči pisati.

PS
U ekskluzivnom telefonskom razgovoru sa našom novinarkom poručuju hrvatima na neoslobođenom teritoriju da primaju pića (alkoholna) u neograničenim količinama te janjetinu i odojke. Obzirom na velike vrućine mole da im piće bude odgovarajuće rashlađeno te također traže da im se donosi samo hladni odojak.

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Vlasti u RH se mijenjaju, a problemi ostaju i gomilaju se

  Kad sam postao potpuno svjestan da će Kukuriku koalicijska vlada sa Zoranom Milanovićem na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

twelve − 9 =