Početna / Istaknuto / Obama gadiš mi se!

Obama gadiš mi se!

Diktator Obama

Obama je strašno osjećajan čovjek. Pustio je suzu za nevino stradalom djecom (20) i nevino stradalom odraslim osobama (6) koji su izgubili živote u osnovnoj školi u Newtownu u Connecticutu u prosincu 2012. Kaže to mu je bio najteži trenutak u njegovoj karijeri. Vjerovao je kako će taj događaj promijeniti njegovu zemlju i uvijek se razbjesni kad se toga sjeti.

Pederu jedan američki. Ja se razbjesnim kad vidim sve one smrti koje su uzrokovale tvoje bombe koje si sijao po cijelom svijetu. Jesi li i tada plakao?

Jesi li plakao kad ti je CIA rekla da su pokrenuli obojenu revoluciju u Ukrajini ili da su upravo zakuhali arapska proljeća.
Jesi li plakao kad si vidio da je CIA do sada u takvim i sličnim akcijama kriva za smrt preko osam milijuna ljudi?

Jesi li plakao kad su tvoji vojnici ubijali nedužnu djecu, starce i žene po Libiji, Iraku, Afganistanu, Siriji …? Plačeš li kad na tvojim televizijama gledaš raskomadane ostatke tih „drugih“ ljudi? Ne, ne plačeš, to za tebe nisu ljudi! A tvoje televizije ne smiju prikazivati smrt tvojih vojnika i plaćenika?

Jesi li pustio suzu za 500000 djece ubijene embargom u Iraku ili i ti kao Madeleine Albright smatraš da su te smrti bile potrebne?

Puštaš li suzu, kretenu, kad šalješ dronove da ubijaju nedužne civile po Pakistanu, ili su to tebi samo botovi u kompjuterskoj igrici?

Boli li te činjenica da si ti i tvoje prethodne fašističke kreature, financirao sve terorističke skupine, diktatore i ostale ubojice koje su nastale u svijetu zadnjih sedamdesetak godina. Da ti nabrojim samo dvije najpoznatije, diktatore neću jer ih je pun k…, Al-Qaida i sada ISIS. Koliko si love stukao da ih obučiš, naoružaš kako bi oni ubijali u tvoje ime, a tobože za očuvanje američkog sna?

Hoćeš li se ispričati za sve te smrti i uništiti sve oružje kojim siješ smrt po cijeloj zemaljskoj kugli i da li ćeš prestati slati crne ljude da ubijaju smeđe, žute, crne i crvene na tisuće kilometara daleko od Amerike u zaštiti tobožnjih nacionalnih interesa?

Boli li te kad gledaš kolone izbjeglica koje bježe iz svojih razorenih zemalja u potrazi za kakvom takvom sigurnošću. Hoćeš li im izgraditi zemlju koju si im razrušio ili ćeš poslati kruzere po njih i udomiti ih u tvom američkom snu?

Vidi, pederu jedan, stvarno suosjećam sa svima onima koji su nekoga izgubili u glupim, idiotskim ubijanjima bilo gdje i bilo kad, jer sam imao prilike osjetili miris smrti u svom najbližem okruženju. Žalim i one koje ste sami ubili u rušenju Blizanaca i drugim Pearl Harborima.
Ali ovo tvoje glumatanje mi ide na k….

Zato, predlažem da naoružaš cijelu svoju naciju i da se pobijete međusobno, meni će stvarno biti žao svih tih smrti, ali, kako bi to Madeleine rekla – isplatit će se.

PS. Vrati Nobelovu nagradu za mir!

Facebook komentari

Yankee A. Nonimus

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

3 − two =