Početna / Istaknuto / Osnovan Stožer za obranu katoličkih obitelji, branitelja i Mitteleurope!

Osnovan Stožer za obranu katoličkih obitelji, branitelja i Mitteleurope!

stozer111

 

Danas u popodnevnim satima u Zagrebu je na inicijativu Koordinacije katoličkih i braniteljskih udruga osnovan Stožer za obranu katoličkih obitelji, branitelja i Miteeleurope. Stožer se sastoji od tripartitne skupine uz sudjelovanje takozvanih Prijatelja stožera, kao što su Stožer za obranu hrvatskog Vukovara, fb grupe za potporu ministru Hasanbegoviću i koordinacijskih inicijativa “Recimo NE Balkanu” i “Abortus je genocid nad Hrvatima”.

Najviše tijelo stožera predstavljat će Željka Makrić, Željko Glansović i Đuro Golgoški.

Nakon osnivanja stožera održana je kraća tiskovna konferencija na kojoj su okupljeni informirani o glavnim strateškim pravcima djelovanja Stožera;
“Odlučili smo se za osnivanje Stožera jer mi u ime obitelji smatramo da je Hrvatska opet ušla u teško razdoblje. Demografski smo potpuno devastirani i to je još jedan dodatni razlog za pokretanjem inicijative o zakonskim izmjenama u vezi pobačaja. Mi se, kao što znate sasvim protivimo ne samo pobačaju već i kontracepciji. Osim u slučajevima kad se – znate kako se u narodu kaže – na prodaji kontracepcijskih sredstava može dignuti neki profit”, naglasila je Željka Makrić

Željko Glansović bio je prema običaju vrlo žestok i rezolutan:
“Nedavno sam upozorio na djecu orjunaša i recikliranih jugokomunista, oni nam podmeću modne trendove dlakavih ženskih nogu ne bi li tako izazvali gađenje spram onih radnji koje su preduvjet demografskom oporavku i integraciji u Mitteleuropu. Sve mlade parove, ako je potrebno, treba i pendrekom natjerati da imaju potomstvo. Evo, i Đuro je tu, i ovi njegovi iz Vukovara. Tko će, molim vas lijepo, za deset, dvadeset godina prosvjedovati protiv ćirilice u Vukovaru ako ovako nastavimo?”

Tada je mikrofon uzeo Đuro Golgoški:
“Mi opet moramo prosvjedovati. Nedavno sam u Bujici izrazio nezadovoljstvo zbog smjenjivanja Hasanbegovića. Sve nam se opet sakupilo i mi nemamo drugog načina nego opet prosvjedovati. Moram vam sada nešto otkriti da pojasnim ovo hitno osnivanje stožera. Smijenjeni Hasanbegović upravo je na putu prema Austriji, želi tamo pregovarati sa Englezima. Uskoro se očekuje i pravi egzodus Hrvata prema Austriji. To će izgledati kao da idu na skijanje, ali vjerujte mi stvar je daleko ozbiljnija. Neke kolone su već krenule; Božo Alić, Dikan, Bruna, Peternel i još neki su već na putu. Prema informacijama koje imamo, Tepeš je već tamo i pregovara, ali mi ovdje ne smijemo sjediti skrštenih ruku.”

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

4 + 19 =