Početna / Istaknuto / Osuđeni pedofil otvara lanac prodavaonica slatkiša. “Da čika bonu” biti će novi hrvatski brend.

Osuđeni pedofil otvara lanac prodavaonica slatkiša. “Da čika bonu” biti će novi hrvatski brend.

pedofil

Osuđeni pedofil i suosnivač udruge koja se bavi zaštitom djece od seksualnog zlostavljanja odlučio je pokrenuti lanac prodavaonica slatkiša pod nazivom “Da čika bonu”, a u sklopu prodavaonice biti će i privatni dječji vrtić, što je po riječima ovog novopečenog poduzetnika prva prodavaonica slatkiša u svijetu koja spaja ugodno sa korisnim.

Osim toga, organizirati će se mnogobrojne edukacijske tribine za sve zainteresirane, a prednost pri zapošljavanju imati će registrirani pedofili. Pravobraniteljica za djecu potvrdila je da zakon takvo što ne brani i ovaj poduzetnik nema nikakvu zakonsku prepreku da pokrene ovaj -kako on kaže- ekstra profitabilan posao.

Moja ideja je prepoznata u svjetskim poslovnim krugovima i ulagači se već javljaju. Također planiram predložiti da se i država uključi u ovaj projekt tako da osigura poslovne prostore blizu osnovnih škola i dječjih igrališta, a za uzvrat lanac prodavaonica otvorio bi mnogobrojna radna mjesta i to ne samo mojim zaposlenicima nego bi potražnja za radnim mjestima bila povećana i u drugim zanimanjima. Npr, odmah bi se otvorila radna mjesta za psihologe, psihijatre, pravnike i policiju, a imali bi i poseban program vjeronauka sa pomno odabranim svećenicima iz registra pedofila.
Moj poslovni plan je prije svega da djeca budu opuštena i da se dobro zabave, a zlim jezicima koji me optužuju da će djeca jesti nezdravu hranu tj, slatkiše poručujem da se ne brinu. Zdravlje djece je na prvom mjestu i svi slatkiši radit će se od zdravih namirnica kao što je med, voće, povrće i da ne nabrajam dalje
“…poručuje osuđeni pedofil i suosnivač udruge za pomoć zlostavljanoj djeci.

 

D.K.

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

nineteen + 12 =