Početna / Istaknuto / OTKRIVAMO! Biskup: Tužit ću proizvođača jer sveta voda u Ministarstvu branitelja nije djelovala!

OTKRIVAMO! Biskup: Tužit ću proizvođača jer sveta voda u Ministarstvu branitelja nije djelovala!

blagoslov

 

Nakon sastanka s premijerom Tihomirom Oreškovićem koji je u Banskim dvorima s prekidima trajao od srijede, jučer navečer, oko 20 sati, odlučeno je da ministar branitelja Mijo Crnoja više nije ministar i odlazi iz Vlade, iako i dalje tvrdi da ni za što nije kriv, no ne želi biti uteg.

Ostavka Crnoje izazvala je burne reakcije i brojne komentare. No, najemotivnije su reagirali glavni akteri nedavnog blagoslivljanja Ministarstva branitelja, a biskup je ostavku svog prijatelja doživio vrlo emotivno. Najavio je istragu za koju će navodno zatražiti pomoć u Opus Dei. Kako doznajemo, prema tvrdnjama ozlojeđenog i vidno uznemirenog biskupa, razlog ove tragedije je u lažnoj svetoj vodi:

“Gledajte, ja zaista drugo objašnjenje nemam. Prilikom blagoslivljanja sve je bilo u redu, svi su bili tamo, i Merčep, i Bernardica, pjevalo se “Zovi, samo zovi”, i stvarno sam, kako se ono u narodu kaže, bogovski poškropio. I pogledajte što se sad dogodilo. Svetu vodu odnedavno nabavljamo iz uvoza, najkvalitetniju, jer ovi naši su počeli uvoziti iz Kine i bilo je već puno problema s kvalitetom. Tužit ću proizvođača, ovo se nije smjelo dogoditi! Ja sam škropio od Vukovara do Dubrovnika i nikada se nije dogodila ovakva tragedija, i u Srbiji sam jednom zaškropio i odmah se primilo, a ovdje ništa. Zamislite, potrošio sam tri bočice, a za ovakve objekte je inače dosta pola jedne!? Žao mi je, ali sad pravdu moramo istjerati na čistac, jer čeka nas novo škropljenje, a mi ne znamo je li kvaliteta svete vode odgovarajuća. Sad više nismo sigurni ni za Registar izdajnika, jer smo i njega blagoslovili. Tražit ću i da se proizvođač uvede u Registar prevaranata. Kako god bude, od ovog dobavljača više nikada nećemo ništa kupiti, a proizvođača ću sigurno tužiti, neka je sto puta iz Francuske i iz Lourdesa, ne zanima me. Ovako se još nikada nismo osramotili.”

 

blagoslov1

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

11 − five =