Početna / Istaknuto / OTKRIVAMO: Brkić povukao kandidaturu jer mu se ukazao Franjo Tuđman!

OTKRIVAMO: Brkić povukao kandidaturu jer mu se ukazao Franjo Tuđman!

vaso

 

Milijan Brkić, glavni tajnik HDZ-a, sinoć je iznenadno odustao od kandidature za ministra branitelja! U podužoj objavi na svom Facebook profilu, popraćenoj fotografijom neukrotivog vuka, objasnio je kako nije postignuto suglasje među vladajućom većinom o tome da on bude ministar. Kako bi prekinuo mučnu situaciju objavljuje da u ovom trenutku ne može prihvatiti tu časnu dužnost. No, priča je jutros sasvim neočekivano dobila novu dimenziju.

Razlog odustajanja navodno nije protivljenje zastupnika Mosta već najprije unutarnji glas, a potom i ukazanje prvog hrvatskog predsjednika, doktora Franje Tuđmana. Kako doznajemo od očevidaca, Brkić je jučer bio na zornici i tamo mu se, što je potvrdio nekima od svojih najboljih prijatelja, desilo nešto veličanstveno; prilikom klečanja i skrušene molitve osjetio je neku toplinu, a potom ga je obasjalo jako svjetlo. Kroz svjetlo mu se ukazao poznati lik te mu svojim toplim glasom rekao što treba učiniti:
“Vaso! Ti, kao pravi i istinski domoljub te kao vjerni sluga HDZ-a i Domovine sigurno uviđaš da je Lijepa Naša na koljenima. Napadaju je crni, žuti i zeleni vragovi. I ne samo da je ugrožena Domovina, ugrožen si i ti, Vaso! Ugroženo je tvoje savršeno kompilacijsko djelo. Zato ti želim savjetovati: odustani od kandidature i pokaži koliko su pravi branitelji i domoljubi spremni otrpjeti za Domovinu! Pokaži stoci sitnog zuba da tvoja kompilacijska žrtva nije bila uzaludna. Ne daj se, Vaso.”

Nakon toga se, prema izjavama očevidaca, svjetlo ugasilo, prikaza je nestala, a kako kaže naš izvor, Vaso je ostao sretan i zadovoljan jer je znao što mu je činiti. Vrativši se kući, u toplinu doma svoga, sjeo je pred računalo i  napisao kompilirao kolegama braniteljima da on ne želi svojim inzistiranjem na ministarskoj stolici destabilizirati Hrvatsku, a i Europu.
Kako doznajemo, ova visoko moralna i vrlo humana gesta mogla bi nas vratiti na početak, tj. čini se da će i ostali kandidati povući kandidature. Neki se boje da se i njima ne bi pojavila prikaza, a neki se boje da bi mogli od Freda nasljediti šator. No u kuloarima se priča da je među kandidatima najveći strah ipak zavladao zbog mogućih ponovnih ukazanja prvog hrvatskog predsjednika i modernog Oca Domovine.

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Ante Pavelić UN

Ante Pavelić konačno u UN-u

I tako bez znanja i pitanja hrvatskih vlasti ali i jedinih ovlaštenih vlasnika istine o …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

6 + 20 =