Početna / Istaknuto / OTKRIVAMO: Hrvatska katolička crkva pokreće svoj reality show!

OTKRIVAMO: Hrvatska katolička crkva pokreće svoj reality show!

realitishow

 

Hrvatska katolička crkva pokreće svoj reality show pod nazivom „Poglavnik vas gleda“. Kontraportal ekskluzivno prvi donosi sve novosti!

Kako doznajemo iz pouzdanog izvora s Kaptola, u tijeku su pripreme za puštanje u program reality showa pod nazivom „Poglavnik vas gleda“ koji bi se trebao prikazivati na programu HRT 1 svaki dan umjesto Tv Kalendara te biti repriziran u kasnijim večernjim satima.

„Užurbano radimo na pripremama!“ – kratko je izjavio Vladimir Brnardić, urednik HTV-ove emisije TV Kalendar i idejni tvorac showa, koji je velikodušno ustupio prostor TV kalendara novom realityju.

Program bi trebao pratiti grupu domoljuba koja živi u kući izoliranoj od komunističkog i homoseksualnog utjecaja pod budnim okom posvećenih i blagoslovljenih televizijskih kamera i mikrofona. Kamere će biti uključene 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, a gledatelji će imaju priliku pratiti živote stanara. Jednom tjedno stanari će predlagati (nominirati) dva kandidata za izbacivanje iz kuće, a publika će glasovanjem odlučivati koga od njih treba eliminirati iz programa. Pobjednik je onaj tko preživi sva glasovanja i ostane posljednji u kući.
Glavna nagrada je putovanje u Španjolsku, te posjeta groblju San Isidro u Madridu gdje je pokopan Poglavnik Ante Pavelić.

Po župama se, uz milodare, već prikupljaju prijave potencijalnih stanara za iduću sezonu, jer su za ovu sezonu stanari pomnim odabirom već izabrani. Radi se o 10 stanara i jednoj stanarki:

Pomoćni biskup zagrebački Valentin Pozaić, sisački biskup Vlado Košić, nogometaš Josip Šimunić, akademik Stanko Popović, predsjednik Hrvatskog nacionalnog etičkog sudišta Zvonimir Šeparović, odvjetnik Zvonimir Hodak, bivši politički emigrant Nikola Štedul, don Anđelko Kaćunko, franjevac Miljenko Stojić, voditelj i urednik ‘Bujice’ Velimir Bujanec te vlasnica tvrtke za klinička istraživanja lijekova i kontracepcijskih sredstava Željka Markić.

Za sada se ne može sa sigurnošću reći tko će simulirati Poglavnika, iako neki insiuniraju da će to biti B. Glavaš. Procurile su i informacije o nekim zadacima kojima će Poglavnik ispitivati domoljublje ukućana. Tako se, naprimjer, već zna da će ukućani biti podijeljeni u dvije grupe i da će prije spavanja jedna grupa vikati „ZA DOM“, dok će druga odgovarati „SPREMNI“, a Poglavnik će zvukomjerom mjeriti koja će grupa biti glasnija te će na kraju tjedna glasnija grupa steći imunitet, dok će se od „manje domoljubne“ grupe birati ukućani koji će napustiti Poglavnikov dom. Poglavnik je pripremio i raznovrsne igre koje uključuju i kviz “Koliko znam o hrvatskim mitovima”.

Svaku noć će biti organizirane noćne molitve, ukućani će se moći okrijepiti uz misno vino dok će jedina dozvoljena glazba biti ona M.P. Thompsona, a pjesma kojom će molitva počinjati i završavati će biti „Bojna Čavoglave“.

U backstageu bi se trebali nalaziti Obitelj Kovač, Anica, Robert i njegov brat također, koji će svojim, njemačkim mentalitetom i hrvatskom kvalitetom, sankcionirati svako možebitno nedomoljubno ponašanje, a onog ukućana koji bude napuštao kuću će nagrađivati pečenim janjcem.

Kardinal Bozanić je blagoslovio ovaj prijedlog te pozvao vjernike da poprate show u velikom broju, jer će isti propagirati ljubav prema Obitelji, Bogu i Domovini, te da će oni koji su zalutali na putu Božijem moći svakodnevno pronalaziti inspiraciju u ukućanima i tako ne skretati lijevo s pravog puta istine i spasenja. Prenosimo dio obraćanja gledateljima koji će pratiti show „Poglavnik vas gleda“.

„Hrvatski državljani velikom većinom pripadaju Katoličkoj Crkvi, te je po sebi razumljivo da hrvatska radio televizija bude posebno osjetljiva prema kršćanskim vrednotama i katoličkoj kulturi.
Draga braćo i sestre, nemojte tražiti idealnu osobu da pobijedi jer se možete obeshrabriti, idealni su samo Bog i Poglavnik, dok mi ostali možemo samo težiti k idealnosti. Životna realnost od nas traži da budemo mudri i razboriti te da biramo onu osobu koja nam se u ovom povijesnom trenutku čini boljom, jer to je naš glas za Hrvatsku, za njezin život koji se nastavlja nakon glasovanja i izlaska iz Poglavnikove kuće.
Stoga neka vam, dragi vjernici, ne bude teško uložiti napor pozivanja. Pozivajmo svi, imajući pred očima dobro svoje Domovine i Hrvatskog telekoma! Našu Domovinu i sve stanovnike Poglavnikove kuće preporučujem nebeskom zagovoru Presvete Bogorodice Marije, svetom Josipu zaštitniku Hrvatske i blaženom Alojziju Stepincu.
Sve vas u Gospodinu pozdravljam i blagoslivljam.
Vaš nadbiskup“

D.Š. i D.K.

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

IZJAVA SOCIJALISTIČKE RADNIČKE PARTIJE POVODOM DONOŠENJA PRAVOMOĆNE PRESUDE BiH ŠESTORKI

Facebook komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

two × 4 =