Početna / Istaknuto / OTKRIVAMO: NASA laže! Hrvati su već na Marsu!

OTKRIVAMO: NASA laže! Hrvati su već na Marsu!

mars

 

Hrvatska je u tajnosti napravila koloniju na Marsu! Projekt je tajno financiran opljačkanim novcem i društvenom imovinom u pretvorbi i privatizaciji te višegodišnjim isisavanjima kroz velika državna poduzeća, tvrdi kineska svemirska agencija Yao-Nama.

Poligon i svemirski centar “Dr Franjo Tuđman” u blizini Marsovog ekvatora i samo 200 kilometara južno od poznate planine “Lice na Marsu”, jedna je od nasuvremenijih svemirskih stanica sagrađena u potpunoj tajnosti i uz pomoć banaka kojima je, kako tvrdi kineska svemirska agencija, država Hrvatska poklonila toliko novca da su dio ipak odlučile vratiti Hrvatskoj kao malu satisfakciju i uspomenu na prvog hrvatskog predsjednika.

Dijelovi svemirskog centra “Dr Franjo Tuđman” nazvani su prema znamenitim ličnostima iz hrvatske povijesti, ali nam iz kineske svemirske agencije nisu htjeli sve otkriti, osim da postoje paviljoni “Gojko Šušak”, “Andrija Hebrang” i “Zdravko Tomac”.

Poligon je izgrađan još u vrijeme privatizacije.  Voditelj projekta kaže: “Malo smo se našalili s NASOM, jer kad je Mane išao polijevati rasadu paradajza, malo je u šali vodom pošprcao i susjedno brdo. Izgleda da su to vidjeli oni iz NASE”, no mi vodu imamo već od 1997, a golf igralište već pet godina.

Detalje zašto je kolonija izgrađena nije nam mogao potvrditi, ali je rekao kako očekuje da će delegacija Domovinske koalicije pronaći vremena i doći otvoriti novopostavljeni spomenik Dr Franji Tuđmanu. Spomenik je napravljen u stilu “Imamo Hrvatsku”, ali su ga za ovu priliku preimenovali u “Imamo Mars”.

Upravitelj vjeruje da će uskoro biti uspostavljena i redovna linija iz svemirskog centra do Zagreba. Trenutni kapacitet je oko 3,5 milijuna kolonizatora. Računa se da bi do kraja godime mogli osigurati da cijela populacija iz Hr može preseliti na Mars u slučaju da u državi postane neizdrživo. No, kako doznajemo, Hrvati na Marsu jadikuju da bi im samima bilo dosadno te se stoga planira proširenje kapaciteta kako bi se jednog dana svi narodi bivše Jugoslavije mogli lansirati na Mars.

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

4 × 1 =