Početna / Istaknuto / OTKRIVAMO: Šokantna ispovijest; Na prošlogodišnjoj Noći kazališta postao sam Srbin!

OTKRIVAMO: Šokantna ispovijest; Na prošlogodišnjoj Noći kazališta postao sam Srbin!

 

Nevjerojatna vijest stiže nam iz Špičkovine! Stjepan Tupek, mještanima poznatiji kao Štef, tvrdi da je nakon prošlogodišnje Noći kazališta gotovo preko noći postao Srbin!?

U početku su za tu neobičnu metamorfozu saznali samo najbliži – obitelj i prijatelji, no informacije su se ubrzo proširile Špičkovinom i danas to znaju svi. Stoga je Štef hrabro odlučio da svoju nesreću podijeli s hrvatskom javnošću;
“Odlučio sam da ovo saopštim jer više ne mogu da trpim. Pred kraj prošle godine drugari su me pozvali u pozorište, gde ja inače nikada nisam hteo da idem. Ne mogu tačno da se setim, ali gledali smo predstavu nekog srpskog autora. To veče sve je bilo u redu, osim što sam poželeo da jedem ljute papričice. Ali, već posle dve nedelje moje stanje se pogoršalo, čudne reči su iz mene počele nekontrolisano da izlaze i pogledajte na šta danas ličim. Ovde svi misle da sam poludeo, ali ja sam siguran da je to zbog pozorišta”, jadao se Stjepan.

Joža, inače Stjepanov najbolji prijatelj, također misli da je kazalište uzrok ove neobične promjene;
“Štefa, ili Stevana – kak ga sad već zovemo, poznam još od djetinjstva i ovo je za sve nas bil šok. Znam da mu ni lako, skoro svi su ga se odrekli. Japa mu se zaprl v klet, iz protesta odbija vodu i pije sam čisto vino. A lepo sam mu rekal da neidemo u nikakvo kazalište i da ostanemo na kotlovini. Ne znam kaj bu iz toga, mi ga pokušavamo preobratit, al vidite i sami da se tu niš nemre napravit. I zato bi svima z ovog mesta poručil da ne nasjedaju i da nikad neidu u kazalište”

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Ludilo na najjače

Ratni zločinci se u civiliziranim demokratskim društvima ne slave, niti im se komemorira

Gotovo svi u EU primili su s nevjericom reakcije na pravomoćnu presudu šestorici čelnika HR …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

15 + 10 =