Početna / Svaštarnica / Blog Nepoznatih Počinitelja / Papa priznao postojanje čuda u Bosni i Hercegovini

Papa priznao postojanje čuda u Bosni i Hercegovini

papa

 

Piše: Maksim Popov

 

Vjernike širom svijeta je iznenadilo neplanirano obraćanje svetog oca Pape Franje Ferdinanda 3,14-og, u Enciklici pod nazivom „Ubi te Orbit, mOra se Labora“ u pisanom obliku svim medijima, prilikom čega je priznao postojanje čuda u Bosni i Hercegovini.

U objavi Pape Franje se navodi sljedeće: „ Dragi vjernici širom svijeta a poglavito vjernici bivših republika SFRJ, ovim priopćenjem Vam želim potvrditi da su vaše molitve uslišene, te da je čudo u Bosni i Hercegovini, priznato kao istinito, a da je ova objava obvezujuća kako za vjernike tako i za katoličko svećenstvo u cjelini. 31.02.2014 godine sam oformio grupu od 666 svećenika, od kojih barem trećina nije umješana u pedofilske skandale, te sam ih poslao u Bosnu kako bi istražili postojanje možebitnog čuda.

Odmah po dolasku u Visoko (BiH) srdačno ih je dočekao istraživač i pronalazač Bosanskih piramida dr. Svemir Osmanagić te im ljubazno udijelio krampove, motike, kolica i drugi alat kako bi kopajući tunele u planini Visočici i sami spoznali kako tamo doista postoje tuneli koje su prokopali. Preliminarnim ispitivanjima je utvrđeno kako u Visokom postoje čak 3 piramide piramidalnog oblika, a da im se starost procjenjuje na oko 7000 godina. Pronađeni artefakti poput glinenih nakupina i kamenih blokova su i više nego dovoljan dokaz da Charles Darwin nije bio u pravu, te da je ljudska rasa nastala križanjem sa raznim tipovima vanzemaljaca i nebeskih naroda. U tijeku je printanje najnovije najstarije Biblije koja će biti dostupna i online“ Papa je objavu zaključio riječima: „Sve što smo do sada znali je podložno promjenama osim vatikanskih ugovora.„

Na reakcije iz regije nije trebalo puno čekati. Iz Srbije se javio osnivač otačstvenog pokreta Obraz, Bojša Križić za koga se vjerovalo da je poginuo u prometnoj nesreći, te rekao kako je ovo dokaz da su svi ljudi nastali od Srba, jer je poznato da su Srbi nebeski narod i da je Papa mislio na njih.
Iz Hrvatske stiže kritika od strane Tikvana Milenića, urednika tjednika koji se bavi glasanjem bakterija „Glas bakcila“, koji ima problem s mucanjem. On je izjavio: „ Ovo je podmukao atak na ukazanja u MEEEđugorju!“, te najavio kako će, usprkos svemu, poduplati narudžbu svjetlećih kipova Gospe iz Kine. Muftija Sandžački, Munomer–cedes Ukrolić je odgovorio Bojši Križiću kako posjeduje rezultate genetskih istraživanja u Vancouveru koji potvrđuju kako su Srbi zapravo genetski potekli od Turaka, a Turci su muslimani. Iz Nacionalnih Demokrata Hrvatske (NDH) pozivaju na smirivanje strasti. Oni tvrde da Papa nije ništa pogrešno rekao, jer se zna da su muslimani zapravo cvijeće Hrvata, a i poznata je činjenica da je Isus bio Hrvat te zaključili kako je ovo priznanje postojanja Piramida u Visokom, zapravo i priznanje postojanje čuda u Međugorju. Kraljica Balkana i naša zadnja nada Cocolinda Graba- Mudanović je pozdravila pismo Pape te potvrdila svoje istovremeno ukazivanje i u Visokom i u Međugorju kako ne bi ni jednom mjestu odala manji značaj.

Za tu priliku se u Međugorju već osigurao plac na čijim će temeljima niknuti buduća mega građevina u obliku trostrane piramide na čijem će vrhu biti izgrađeno svevideće oko, koja bi trebala zadovoljiti građane BiH simbolizirajući 3 konstituivna naroda, a Mudanovićka će umjesto kamena temeljca položiti Titinu bistu i tako simbolično pokopati bilo kakvu mogućnost ostvarivanja bolesnih ideja o bratstvu i jedinstvu na ovim prostorima.

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

12 + two =