Početna / Istaknuto / Paravinja zatražio od suda da ga što prije osudi kako bi mogao dobiti pomilovanje od predsjednice države!

Paravinja zatražio od suda da ga što prije osudi kako bi mogao dobiti pomilovanje od predsjednice države!

paravinja

Ovih dana opet se pojavljuje trakavica oko Paravinje i njegovog suđenja. Naime, već treći puta na optuženičkoj klupi sjedi D. Paravinja, a ovaj put na Županijskom sudu u Splitu.
Prije nego što je suđenje formalno i započelo, Paravinjin odvjetnik je ustao i rekao nazočnima da se D. Paravinja izjašnjava kao „KRIV“ za sve što mu se stavlja na teret, te kako priznaje krivnju za sva nezakonita djela koja su nastupila od 01.01.1991 do 01.01.2016. godine, a za koje krivac/krivci nisu nikada odgovarali.

Sudac nije dugo dvojio te je odmah dodijelio Paravinji maksimalno 40-to mjesto na listi za pomilovanja, a dok ne dođe na red nalaziti će se na slobodi. Njegov odvjetnik Ž. Gulišija nije imao primjedbe na ovu odluku, a po završetku suđenja je dao kratku izjavu za Kontraportal.

„Ne znam što se do sada uopće i čekalo. Sudovi su pretrpani sporovima oko neplaćenih parkirnih kazni i ljudi koji koriste opojne droge Džointe. Moja stranka je izjavila da je kriva, ali da ne osjeća nikakvu krivnju, on smatra da je ubojstvo kažnjivo i spreman je biti pomilovan za to ubojstvo u što kraćem roku, tako smo mogli odmah da rasteretimo sud pa da se može baviti ovima što sam ih naveo, a ne da se oni izvuku zbog sporosti suda.“

D. Paravinja nije davao nikakve izjave nego se, po završetku suđenja, uputio prema svom šleperu koji je bio parkiran ispred Županisjkog suda, upalio je mašinu, tri puta nam svirnuo i sa svojom poluprikolicom nestao u daljini. Predsjedničin savjetnik je rekao kako će pokušati ugurati Paravinjin slučaj da što prije dođe na dnevni red kako kriv čovjek nebi bezveze zauzimao broj na listi za pomilovanja, te da što prije postane slobodan kamiondžija.

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Restrukturiranje Agrokora na putu ili stranputici?

  Ne ulazeći uopće u genezu Agrokora i slučaja Agrokor, niti u to tko je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

4 × 3 =