Početna / Priroda i društvo / Poetika Novca / Pitajte odvjetnika…

Pitajte odvjetnika…

Prestanite šokirati Bandića i možda ponudi ostavku

Baš bih povremeno volio čuti ili čitati što bi Veselko Tenžera komentirao o tv programu danas? Sigurno ne bi odobravao pomicanje dnevnika u 19.00. Odgledavši slomljenog Bandića pomislio sam: O kol’ko te Miki moj sad te kamere iritiraju? Te iste kamere… Nekada si obožavao kamere i mikrofone, gostovanja…šetnje u blatu, grudanje… Medijski mit kojeg si stvorio sada te kao odpripitomljeno čudovište cipelari u trenucima kada je “pitajte odvjetnika” jedina slovna kombinacija za izjavu. Jedno je sigurno, sa dnevnikom u 19.00 dobili smo još malo politike u živote. Tko zna zašto je to dobro?

20.00 Crno bijeli svijet

Riđički uživa u ulozi. To cijenim. Anica Dobra. Mokrović u monologu o korisnoj ulozi uhljebništva u 80-ima. Kečkeš zabavan i autentičan. Ništa ga nije iznenadilo. Sve u svemu, unatoč galami koju su podigli suvremenici, u ime cijele su priče oprostive takve dramaturške intervencije. Nek i nije to bilo baš tak… Atmosfera epohe je postignuta i tko smo mi da sudimo?

21.00 Piramida

Politike tek što je bilo previše…kad ulijeće taj provjereni medijski koncept kojeg su objeručke prigrlili u regionu, sa jasnim pravilima i nikada većim prostorom za manipulaciju. Od svih grupacija u društvu, političari su gramzivo zauzeli polufinale uz Raosa kao olfo bureka u svemiru u toj priči. Bilo je tu i poduzetnika, odvjetnika, ali nitko nije imao šanse u srazu sa glasačkim vojskama. Kad smo već kod vojski, Vilibor je Sinčić vodio školski desant na studio. Raos je sve to skupa sublimirao u efektan sukus:

-Mali…ne seri!

Gabrić je, ni kriv, ni dužan, premoćno slavio iskoristivši ostatak vremena za koketni mig Josipoviću.

Facebook komentari

Branko Rafajac

Pripadnik radikalne grupe proletera "Mučki provokatori" što imaju za cilj izazivanje osjećaja neugode političko-poslovnoj eliti i funkciju putokaza za istu prema Remetincu. Radikalnim guljenjem njihovih džon obraza i stavljanjem soli na njihove kriminalne rane ostvaruje zajedno sa grupicom entuzijasta okupljenih na KontraPortalu višestruke moralne satisfakcije koje kasnije dila obespravljenom narodu.

Provjeri i ovo

Di ste vi bili 1948

Di ste vi bili 1948.?

Svjetski mir postignut 1945. nikada u potpunosti nije bio stabilan. Naprotiv, računa se da su …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

17 + seven =