Početna / Istaknuto / Pitch cousty 2015 – najtraženiji poligraf na tržištu!

Pitch cousty 2015 – najtraženiji poligraf na tržištu!

poligraf

 

Srbijanski premijer Aleksandar Vučić dragovoljno se prije nekoliko dana podvrgnuo ispitivanju na poligrafu nakon optužbi u medijima o navodnim pritiscima na vlasnika lista Kurir, a ministar policije rekao je na izvanrednoj tiskovnoj konferenciji da je Vučić prošao poligrafsko ispitivanje.

Stefanović, koji je i potpredsjednik Vučićeve Srpske napredne stranke i njegov blizak suradnik, naglasio je kako se srbijanski premijer “dragovoljno podvrgnuo detektoru laži, kako bi odgovorio na optužbe” objavljene u nedjeljnom broju Kurira, i usput dokazao da je Srbija uistinu pravna država.

No, priča o poligrafskom ispitivanju Vučića neočekivano je dobila i novu dimenziju. Naime, interes za ovakvom vrstom ispitivanja te dokazivanja nedužnosti naglo je porastao. Stoga je enormno porastao i interes za nabavkom uređaja na kakvom je testiran Vučić. Kako doznajemo od direktora poduzeća Serbia-lie Nebojše Lažića, uređaje koje su imali na lageru rasprodali su već dva sata nakon obraćanja ministra Stefanovića. Sada su prisiljeni proširivati proizvodne kapacitete čak za 1500%, jer narudžbe svakodnevno pristižu iz čitave regije, a oni više ne mogu servisirati ni potražnju u Srbiji. Stoga su se obratili za pomoć Svjetskoj banci da ih kreditira kako bi proširili kapacitete i dovršili razvoj novog, poboljšanog modela poligrafa – „Pitch cousty 2015“. Nekoliko prototipnih primjeraka već je poslano najboljim kupcima što je izazvalo pravu lavinu narudžbi jer, kako kažu u Serbia-lie-u, a i neki nezavisni stručnjaci – uređaj radi besprijekorno i nije u stanju registrirati čak ni najveću laž, a oslobađa odgovornosti čak i za najveći kriminal.

 

poligraf1

 

Iako u velikoj gužvi jer Serbia-lie iznenadno radi u tri smjene i nedjeljom, gospodin Nebojša Lažić pronašao je malo vremena da nam iz prve ruke objasni ovaj poslovni fenomen:
„A šta da vam kažem, naše preduzeće bilo je korak do bankrota, a sada je sve kao u snu. Ispitivanje premijera na našem modelu poligrafa istorijski je dan za preduzeće. Telefoni ne prestaju da zvone, fabrika radi u tri smene. Za sledeće dve godine proizvodnja je osigurana. Model Pitch cousty 2015 pravi je hit na tržištu. Radimo za ceo region i EU. Slovencima smo morali da smanjujemo količine jer nismo toliko imali. Vaši iz Hrvatske neprestano zovu, neki Mamić želi da mu se pošalje deset komada do petka i ne pita za cenu, evo baš gledam listu, ima i poznatih imena: Bandić, Sanader, pa neki Vidošević…Dodik iz Republike Srpske naručio čitav kamion, Đukanović iz Crne Gore…Rumunima smo takođe morali da otkažemo jer nisu naručili na vreme, upravo proizvodimo za Sarajevo i za neke Mađare iz MOL-a. Eto, proizvodnja je osigurana, usudio bi se da kažem – čak i za celu deceniju!“

 

vučić

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Ludilo na najjače

Ratni zločinci se u civiliziranim demokratskim društvima ne slave, niti im se komemorira

Gotovo svi u EU primili su s nevjericom reakcije na pravomoćnu presudu šestorici čelnika HR …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

2 × 1 =