Početna / Istaknuto / POBJEDA ZNANOSTI: Hrvati izumili uređaj za mjerenje domoljublja!

POBJEDA ZNANOSTI: Hrvati izumili uređaj za mjerenje domoljublja!

priznajem

Piše: Miroslav Pavičević

Nakon blagdana Uskrsa, koji je Hrvatima, najkatoličkijem narodu na svijetu, dobro došao da se prvi put nakon Božića konačno najedu i napiju, obzirom da još nije počelo Europsko prvenstvo u nogometu, ekipa znanstvenika s Instituta Ruđer Bošković u Zagrebu obznanila je kako su nakon višemjesečnog rada uspjeli složiti uređaj koji precizno mjeri nacionalne i vjerske osjećaje svakog Hrvata – “Domoljubomjernik”!

“Ovim uređajem omogućit će se da se točno utvrdi koliko netko voli Hrvatsku i koliko je dobar katolik, a “Domoljubomjernik” će pokazivati i koliko je netko sklon veličanju dušmanskih jugo-asocijacija, propalog socijalizma i suradnje zemalja u tzv. regiji jugo-istočne Europe”, otkrio nam je voditelj projekta, dr. Ivić Pašalić.

Kako doznajemo, ovaj prijenosni uređaj automatski se aktivira na izgovaranje pozitivnih ključnih riječi “Hrvat”, “Hrvatska”, “hrvatstvo”, “Njemačka”, “crkva”, “katolici”, “Tuđman”, “Pavelić”, “ustaše”, “Za dom spremni”, “janjetina”, “pivo iz plastične boce”, “NATO” i “euroatlantske integracije” i na njemu se tada pali svijetleća zastavica Republike Hrvatske.

S druge strane, uređaj počinje proizvoditi zastrašujuće pištanje na spomen neprijateljskih riječi kao što su “Tito”, “Jugoslavija”, “partizani”, “socijalizam”, “komunizam”, “tvornice”, “radnici”, “pljačka u pretvorbi i privatizaciji”, “ateizam”, “Srbi”, “muslimani” i “suradnja zemalja u regiji”.

No, dr. Ivić Pašalić rekao nam je kako ne ide sve glatko i da se “Domoljubomjernik” treba još doraditi.

“Evo, primjerice, naša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko ostvaruju izvrsne rezultate kad se radi o aktivaciji uređaja na pozitivne ključne riječi. Međutim, istodobno s paljenjem zastave RH koja pokazuje koliko vole Hrvatsku, uređaj u blizini Karamarka i Kolinde proizvodi i odvratno pištanje, jer oni vrlo često spominju Srbe, Jugoslaviju, Tita i partizane, a uređaj u ovoj fazi ne raspoznaje da oni te riječi izgovaraju s gađenjem i namjerom da Hrvate pretvore u totalne kretene koji ne vide kako su uz pomoć domoljublja opljačkani i koji za svoje nevolje uvijek okrivljuju druge”, kaže nam dr. Ivić Pašalić, voditelj tima stručnjaka koji su stvorili “Domoljubomjernik”, i sam veliki domoljub.

Facebook komentari

Miroslav Pavičević

Miroslav Pavičević
Propali novinar i fizički radnik. Pardon, novinarski radnik, fizički propao.

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

20 + sixteen =