Početna / Istaknuto / Pomrčina Sunca će trajati dva dana! Očekuje se najveća prirodna katastrofa od potonuća Atlantite!

Pomrčina Sunca će trajati dva dana! Očekuje se najveća prirodna katastrofa od potonuća Atlantite!

pomrcina

 

Uzbuna! Stiže nam najveća prirodna katastrofa od potonuća Atlantide, kataklizma neviđenih razmjera! – upozoravaju znanstvenici sa sveučilišta Penistown u Sjevernoj Karolini. Prema njihovim astronomskim mjerenjima, prilikom pomrčine sunca u prosincu dogodit će se takozvani Beck-Hussingtonov efekt, odnosno poravnanje osi planeta po ravnodnevnoj svemirskoj konstelaciji, odnosno galaktičkom poravnanju osi galaksije i osi Mliječne staze, što će izazvati nezapamćen prirodni fenomen “zaustavljanja Zemlje”, i to baš u trenutku pomrčine Sunca.

Posljedice će, prema tvrdnjama znanstvenika, biti katastrofalne; poremetit će se plima i oseka, ledenjaci će se otapati dvadeset puta brže, očekuju se razorni potresi i tsunamiji, a sve praćeno nezapamćenom količinom oborina, ponegdje čak i sa 500 litara na kvadratni metar. Potom će usljediti velika solarna oluja zbog takozvanog ping-pong efekta. Dio Zemlje bit će jednostavno spržen strašnim utjecajem sunčevih zraka oslobođenih nakon dva dana pomrčine. Proporcionalno tome, druga polutka će biti okovana ledom uz temperature niže i od 70 stupnjeva.

No, ono čega se znanstvenici najviše pribojavaju su vulkani. Prema njihovim izračunima eruptirat će ih oko dvije stotine, od čega pedesetak novih, zbog čega će u zraku biti i do pedeset puta više sumpora i ugljičnog dioksida.
Nakon svega toga, ekstremne meteorološke pojave bit će sasvim uobičajeni dio svakodnevnice.

Sve najave znanstvenika indirektno je potvrdila i Angela Merkel. Ona je, naime, Nijemcima savjetovala da osiguraju hrane i vode za desetak dana i tako se pripreme za eventualno izvanredno stanje.

Znanstvenici, pak, tvrde da će preživljavanje ovisiti o sreći i mjestu gdje se tko bude nalazio u trenutku Beck-Hussingtonovog efekta, te da stvaranje većih zaliha hrane i vode neće imati gotovo nikakvog efekta.

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

17 − 17 =