Početna / Istaknuto / Pouzdana zaštita od muslimanskih migrantnih seksualnih nasilnika

Pouzdana zaštita od muslimanskih migrantnih seksualnih nasilnika


librese

U nepreglednoj reci migranata videli smo mnoštvo muslimanskih bračnih parova. Neke su žene očigledno trudne, a neke su uvukle stomake, a ko zna koliko dece kriju unutra.

Međutim, ima i mnogo mladih muškaraca koji dugo putuju sami i kojima nedostaju žene. Tu i tamo im se ponudi hrana, voda i ćebe, ali oni imaju i druge potrebe, a to im niko ne nudi, čak ni milosrdne sestre. Postoji osnovana sumnja da bi se oni zbog toga lako mogli nasilno seksualno ponašati.

Marketinški stručnjaci su se odmah dali u potragu za rešenjem i multidisciplinarnim udruženim radom brzo se došlo do njega. S obzirom da je velika većina ovih ljudi muslimanske veroispovesti, nije bilo ništa logičnije nego da im se ogadi i sama pomisao na tako nešto. Poznato je da su muslimani od rođenja učeni, a sad je to već i genetski ugrađeno, da se klone svinja i svih svinjiskih derivata.

Zbog toga se svim mladim ženama, a drugih i nema, savetuje da što je više moguće pobude takve asocijacije. To se pre svega može postići šminkom, bilo diskretnom mustricom slanine na licu, bilo oslikavanjem celog lica.

 

maska

 

Modna industrija je takođe odmah reagovala i ponudila svoja rešenja.

 

haljina

 

Ukoliko ovo ne deluje, jer je nekome baš pao mrak na oči, farmaceutska industrija je ponudila konačno rešenje. Lansirana su kombinovana pakovanja koja sadrže listove slanine i dnevne i noćne uloške koje veoma dobro upijaju, a potom i šire taj, nekima potpuno nepodnošljiv miris. U uputstvu za upotrebu navodi se da se određeno područje prvo pokrije ulošcima, ali za svaki slučaj i samim listovima slanine. Protiv toga se ništa ne može.

 

librese

 

Za hrišćane i ateiste još nije nađeno rešenje, ali radi se na tome.

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

IZJAVA SOCIJALISTIČKE RADNIČKE PARTIJE POVODOM DONOŠENJA PRAVOMOĆNE PRESUDE BiH ŠESTORKI

Facebook komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

seventeen − 14 =