Početna / Vijesti iz paralelnih svemira / PRATITE UŽIVO: Krenuo marš s Trga. Dio branitelja pobjeglo u Milanovićevu kuću?

PRATITE UŽIVO: Krenuo marš s Trga. Dio branitelja pobjeglo u Milanovićevu kuću?

PRATITE UŽIVO: Krenuo marš s Trga. Dio branitelja pobjeglo u Milanovićevu kuću?

NOVO 15:01 Protuprosvjednici koji su krenuli s Trga zaustavljeni su u Frankopanskoj ulici kućni broj 13, gdje ih je dočekao policijski kordon-blu. Čuju se parole “Ima mesa, ali hoćemo salate”.

Onemogućeno im je kretanje prema Savskoj te su odlučili ondje držati govore, a nakon toga su navalili na ponuđeni kordon-blu. Neki od protuprosvjednika bune se što nema priloga.

14:45 – Klemm, Glogoški, ratni vojni invalidi i još dvjestotinjak ljudi koji su uspjeli probiti vilicom policijski kordon-blu nezadovoljni su što nema više sira i šunke u šnicli. Uplašeni krenuli su se sakriti u Milanovićevu zgradu u Krajiškoj iz koje se osjeća miris kuhanog graha.

14:40 >> Prosvjednici iz Savske stoje kod policijskog kordona-blua i pjevaju pjesme od “Nine Badrić & Emilije Kokić – ja sam vlak” i “Senne. M. Tuc-tuc” u očekivanju dolaska antiprosvjednika s Trga bana Jelačića. No, teško da će do toga doći jer je policija blokirala kretanje antiprosvjednika prema prosvjednicima u Savskoj.

PRATITE UŽIVO: Krenuo marš s Trga. Dio branitelja pobjeglo u Milanovićevu kuću?

14:35 >> Oko stotinu protuprosvjednika krenulo je s Trga bana Jelačića u prosvjedni marš prema Savskoj. Namamljeni su mirisom šnicle ali vidno nezadovoljni sa glasinama koje su se pojavile da nema priloga.

14:22 >> Policija je u Savskoj ulici maknula svoj kordon-blu i povukla ga za 50-ak metara prema Trgu.

14:20 >> Neposredno prije početka prosvjeda na Trgu bana Jelačića pojavilo se nekoliko branitelja iz Savske koji su verbalno protresli aktivistu OraH-a. Srećom, nije došlo do incidenta i razočarani neopadanjem plodova sa OraH-a napustili su Trg nakon 10-tak minuta.

PRATITE UŽIVO: Krenuo marš s Trga. Dio branitelja pobjeglo u Milanovićevu kuću?

14:14 >> Nasred Savske ulice kod nebodera Zagrepčanka pripadnici specijalne policije u oklopima servirali su veliki kordon-blu i postavili policijsku traku oko njega. Prema njima su masovno krenuli gladni prosvjednici, kojih se okupilo oko dvije tisuće. U prvom redu mase prosvjednika koji su krenuli prema serviranom kordonu-blu-u su branitelji u invalidskim kolicima.

 

 

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Jesenska shema HRT-a: Umjesto Hrvatske uživo uvode se emisije Molitveni spektar i Glede Domovine

  Na HRT-u je odlučeno da u novoj programskoj shemi koncept programa više prilagodi zahtjevima …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

2 × five =