Početna / Istaknuto / Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić eksluzivno za KP-e: “Žene vole nežne poljupce”

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić eksluzivno za KP-e: “Žene vole nežne poljupce”

Screenshot_4

U anonimnoj anketi KontraPortala, koja je provedena među 783 ispitanice u Hrvatskoj, Tomislav “Toma” Nikolić dobio je titulu najvećeg šarmera u regionu.
Nakon protokolarnog susreta sa predsjednicom Hrvatske Kolindom Grabar-Kitarović, u kojem je osvojio srca nježnijeg spola svojim mačo pristupom i sad već legendarnim trećim poljupcem, šarmer Toma osvojio je simpatije Hrvatica diljem Lijepe naše.

Na naše pitanje u anketi “smeta li vam činjenica da je Tomislav Nikolić četnik”, 628 ispitanica odgovorilo je “da je zabranjeno voće najmilije”, 29 ih je odgovorilo “da nema nikakve razlike između četnika i ustaša i da im to ne smeta”, a 126 ih je reklo “da bi u slučaju neke ozbiljnije veze to možda bio problem, ali da bi se potrudile obratiti Tomu na ustaštvo”.

Upitan da komentira našu anketu, Tomislav Nikolić je rekao…
“Svaka žena vole da glumi neodoljivu i teško dostupnu, ali u tome i je sva čar muško ženskih odnosa. Pre svega, žene vole nežne poljupce, a da je tome tako govori vam i iskren osmeh moje drugarice i koleginice Kolinde. Veoma me raduje rezultat ove ankete za koju je čuo i premijer Aleksandar Vučić koji mi je među prvima čestitao i poručio kako mu je želja da i on tako izljubi mog imenjaka Tomislava Karamarka.”

 

D.K.


Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Vrijeme svirke je isteklo, valja sviralu za pas zadjenuti

  Eto Ivica Todorić je svoju “svirku” dugu koliko i samostalna hrvatska država konačno završio …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

12 − 8 =