Početna / Istaknuto / Predstavljen priručnik kardinala Puljića: Kako u 10 koraka od štrace do konzultantice

Predstavljen priručnik kardinala Puljića: Kako u 10 koraka od štrace do konzultantice

prezentacija12

 

Zbog velikog interesa za korisne propovjedne besjede kardinala Puljića s jedne, i velikog ogorčenja s druge strane javnosti, te na inicijativu HBK, kardinal je hitno napisao kratak priručnik “Kako u 10 koraka od štrace do konzultantice”. Promocija priručnika, kako navode u HBK, malen je korak za kardinala, a velik za sve potencijalne hrvatske štrace i konzultantice.

Ovo kratko, ali nadasve korisno katoličko i domoljubno štivo kardinal podaruje svim budućim ženama u Hrvata, a onima koje su već zastranile daje jasne upute kako izaći na pravi put. Štraci, kao sinonimu zabludjele i bogohulne žene, suprotstavljena je konzultantica – ideal hrvatske katoličke žene; moralna i odgovorna obiteljska uzdanica, drži tri ugla kuće i toplog obiteljskog doma, ali je i vrlo uspješna poslovna žena koja po ugovorima za konzalting mjesečno zarađuje i po 2000 eura. Štraca je, za razliku od konzultantice, prinuđena prije braka isprobavati koji muškarac je dobar, dočim konzultantica, vođena instinktom, Puljićevim savjetima i ljubavlju spram Domovine, unaprijed i bez probe izabire idealnog muškarca.

 

knjiga1

 

Priručnik ima deset poglavlja u kojima su s duhovno-seksualnog aspekta obrađene gotovo sve situacije, od najranije mladosti do krajnjeg časa za udaju, u kojima bi se štraca mogla nalaziti u izazovu, ali i prilici da napreduje do konzultantice:
1. Svećenik ne griješi bludno, on liječi dušu
2. Dok svećenik pipa – šutiš ( otvaraju ti se nebeska prostranstva )
3. Ispovjedna frulica
4. Čedno, pametno i milostivo
5. Ne brini, to je Sveti Duh
6. Upoznaj domoljublje
7. Primaj samo korisne goste
8. S domljubima nije grijeh
9. Bolje cijeli život konzultantica nego jedan dan štraca
10. Konzultraš me, konzultiram te

Priručnik kardinala Puljića od sutra će se moći nabaviti u svim boljim katoličkim knjižarama te na kioscima Tiska po promotivnoj cijeni od 99,99 kuna.

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Salon Nepotkupljivih: Vladan Jeremić i Rena Rädle

  Umjetnički par Vladan Jeremić i Rena Rädle su tijekom listopada boravili u Zagrebu na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

18 − thirteen =