Početna / Dnevni Komentar / Premijerka Velikog Njega

Premijerka Velikog Njega

 

Srbija ce ovih dana dobiti prvu ženu premijera, no ni to nije jedino iznenađenje u ovom macho društvu, ona je i pripadnica LGBT populacije. Ni to nije kraj sveobuhvatnog sloma srpskih tradicionalista i milobognih čuvara porodičnih vrednosti, ona je još i Hrvatica!
Mili bože, pa može li još gore?!

Može, ona je zapadni đak.

Žena je 4 u jedan, svih 4 jahača apokalipse ugnjetanog srpskog tradicionaliste.

Eto šta osta od onoga “neka to rade u svoja 4 zida”, od 4 stuba spoljne politike srpske diplomatije okrenute na sve 4 strane sveta sve trčeći na sve 4 noge.

No žena 4u1 realno će se vrlo malo mešati u svoj posao jer zna se kome je jedino u Srbiji dozvoljeno da radi umesto svih nas, da misli, menja, reformiše, pobeđuje, postoji.

To zna ON, to znamo mi, to znaju svi, a to verovatno zna i ona.

Da bi pak smirio svoje koalicione partnere ON je svog nosača izgubljenog kofera proglasio političkim premijerom dok će žena 4u1 biti ekonomski premijer.

Tako je Srbija pored dualnog obrazovanja, gde će deca blagoizvoliti raditi dok u školu idu i dobri su đaci, dobiti i dualnog premijera, prvi put u istoriji.

Dobro drugi put, jer dok je nosač izgubljenog kofera bio premijer, njegovim se poslom opet bavio ON.

Mislite da je sve to prošlo tek tako?

Znate li da su se čak i članovi stranke velikog njega bunili, čitav jedan dan, na TVu, u saopštenju, sramežljivom, ali bunili su se. Posle su promenili mišljenje.

Crkva je ostala nema, a nije da pre toga nije bila veoma glasna kada su LGBT osobe u pitanju. Crkva je do daljneg odlučila da se u skladu sa Ustavom ne meša u državna pitanja.

Čak je i politički izumitelj Velikog Njega, veliki vojvoda, samo šutke klimnuo glavom.

Politički oponenti Velikog Njega, u narodu poznati kao opozicija, blagodigli glas da brane ženu 4u1 od napada članova stranke velikog njega koji su u neznanju pomislili kako mogu izraziti svoje mišljenje, jer ovo je slobodna zemlja, ovo je demokratija.

Kako jedan moj prijatelj, koji nažalost više ne deli ovozemaljsku sudbinu sa nama, jednom reče; demokratija je kad svako može jebat’ i jeban biti.

Nije li ovo nadasve divan primer njegove definicije?

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Ludilo na najjače

Ratni zločinci se u civiliziranim demokratskim društvima ne slave, niti im se komemorira

Gotovo svi u EU primili su s nevjericom reakcije na pravomoćnu presudu šestorici čelnika HR …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

seven + 4 =