Početna / Istaknuto / PRESLAGIVANJE! Prijedlog HDZ-a: Križaljka po osovini Milošević-Tuđman!

PRESLAGIVANJE! Prijedlog HDZ-a: Križaljka po osovini Milošević-Tuđman!

miloševićtuđman

 

Ova Vlada je došla u slijepu ulicu, da ne kažem u ćorsokak, a znamo kako se izlazi iz slijepe ulice. Ili krenete unazad ili skrenete na prvom križanju. Očekujemo da premijer i oba potpredsjednika odu iz Vlade, te da napokon sastavimo Vladu po mjeri HDZ-a i čitave Hrvatske, uz pijetet i poštovanje prema našim povijesnim zaslugama i našoj iskonskoj strategiji, rekao je glavni tajnik HDZ-a Domagoj Ivan Milošević, ispred središnjice stranke.

Stoga je nakon sastanka u središnjici HDZ ponudio, kako tvrde, konačanu križaljku nove Vlade. Novi premijer bio bi Domagoj Ivan Milošević, a predsjednik Hrvatskog državnog sabora Miroslav Tuđman. Ministarska mjesta popunila bi se prema ustaljenoj praksi poštenih i korektnih dogovora i preslagivanja. Time bi se strasti smirile i reforme bi se dalje mogle nesmetano odvijati. No, ono što je puno važnije, na simboličan način bi se zaokružilo djelovanje HDZ-a kroz čitavu povijest – od osnivanja preko gospodarskog prosperiteta kojeg je omogućio Domovini, lucidnih rješenja kroz suradnju Franje Tuđmana i Slobe Miloševića na planu etničkih razmještaja, europskog zaokreta i cestogradnje u vrijeme Sanadera, katarze u vrijeme Jadranke Kosor i Karamarka, sve do današnje žrtve u borbi za boljitak Domovine. Za sve to, kako tvde, imaju dovoljno ruku.

Predsjednik Tomislav Karamakro je rekao:
“HDZ je stvoren i afirmiran na osovini Milošević-Tuđman. Mi kao da smo čitavo vrijeme bilo slijepi i nismo uviđali da ih i dalje imamo u svojim redovima. Svi vrlo dobro znamo da su pokojni predsjednik Tuđman i Slobo Milošević bili u dobrim odnosima, takoreći partneri. I da je tada HDZ-u išlo najbolje. Zato sada, zbog ogromne medijske haringe, ja se povlačim i prepuštam Miloševiću i Tuđmanu da vode Hrvatsku, jer oni to, ruku na srce, najbolje znaju.”

 

miloševićtuđman1

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

five × one =