Početna / Istaknuto / Prijelomna vijest: Biden se učlanio u HDZ!

Prijelomna vijest: Biden se učlanio u HDZ!

imamo hrvatsku

 

Američki potpredsjednik Joe Biden stigao je u Hrvatsku. Bidenov je dolazak na sastanak inicijative Krdo – Brijuni znak aktivnijeg uključivanja SAD-a u stvaranje, poticanje i konstruiranje regionalnih problema i približavanje toga područja Divljem Zapadu u sklopu summita čelnika zemalja jugoistočne Europe.

15.02 sati – Glavna tema razgovora predsjednika onog nekog tamo i potpredsjednika SAD-a bila je aktualna situacija na Bliskom istoku, rat u Siriji, a posebno je pohvaljen ručak i rajnski rizling – kasna berba.

14.28 sati – Perspektiva članstva u EU i NATO-u važna je za zemlje jugoistočne Europe jer ona motivira na provedbu reformi i čuva nemir i nestabilnost, izjavio je onaj drugi predsjednik nakon sastanka s onim što je još tamo bio s predsjednikom nekim i Bidenom na marginama summita zemalja jugoistočne Europe.

13.07 sati -– Američki potpredsjednik Joe Biden, čelnici zemalja procesa Brdo-Brijuni, potpredsjednik Europskog vijeća Donald Tusk i austrijski predsjednik Heinz Fischer svratili su na janjetinu, a potom iza podneva na Trg žrtava u središnjicu HDZ-a gdje su ih dočekali predsjednica i čelnici zemalja koje su pokrenule tu regionalnu inicijativu. Nakon srdačnog rukovanja i ljubljenja, na inicijativu američkog potpredsjednika, kolektivno su se učlanili u HDZ. Razlog je duboka zahvalnost američke administracije i Stade Departmenta HDZ-u na omogućavanju američke dominacije u regiji. “Imamo Hrvatsku!” – povikao je Biden i nazdravio.

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

5 × three =