Početna / Istaknuto / PRIJELOMNA VIJEST: Francuska policija uhitila skupinu osumnjičenu za izazivanje nereda i uništavanje hrvatskog nogometa!

PRIJELOMNA VIJEST: Francuska policija uhitila skupinu osumnjičenu za izazivanje nereda i uništavanje hrvatskog nogometa!

navijači

 

Upravo doznajemo da je francuska policija u suradnji sa MUP-om i SOA-om uhitila nekolicinu najsumnjivijih za moguće izazivanje nereda na današnjoj utakmici, kao i za sustavno potkopavanje i uništavanje HNS-a!

Prema informacijama i dosjeima koje je francuska policija dobila od MUP-a i tajnih službi, uhićena je navodno vrlo opasna skupina kriminalaca i huligana. Prema još nepotvrđenim informacijama, radi se o Zdravku M., Tomislavu H., Davoru Š. Damiru V. Milanu B. i još nekima.
Svi navedeni imaju opširne policijske dosjee vezane uz privredni kriminal, zlouporabu i preprodaju droge, brojna remećenja javnog reda i mira, izazivanje saobraćanih nesreća sa smrtnim posljedicama, protuzakonito pogodovanje, ucjene, te umrežavanje u zločinačke organizacije.
Kako doznajemo, dvoje pripadnika iste organizacije također je danas uhićeno pri prelasku državne granice.

Uhićeni su pod optužbama kako bi zbog njih na večerašnjoj utakmici mogli izbiti neredi, kao i za sustavno potkopavanje i uništavanje HNS-a i hrvatskog nogometa.
Istraga je u tijeku, a osumnjičeni su u pritvoru.

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Salon Nepotkupljivih: Vladan Jeremić i Rena Rädle

  Umjetnički par Vladan Jeremić i Rena Rädle su tijekom listopada boravili u Zagrebu na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

five × 5 =