Početna / Istaknuto / PRIJELOMNA VIJEST: Karamarko snimljen kako se provlači kroz žicu i bježi u Mađarsku!

PRIJELOMNA VIJEST: Karamarko snimljen kako se provlači kroz žicu i bježi u Mađarsku!

izbjeglice_1

 

Već nekoliko dana se čitava hrvatska javnost pita gdje je lider Domoljubne koalicije. Prestala su uobičajena obraćanja svaki puni sat, a Tomislav Karamakro kao da je u zemlju propao. Uzalud su novinari pokušavali dobiti barem telefonsku izjavu, na Trgu žrtava također nisu znali gdje je, čak ni uvijek dobro obaviješteni novi kadrovi na HTV-u nisu mogli pomoći.

Sve dok, sasvim slučajno, enigmu nisu razriješili mađarski novinari Zoltán Gera i Balázs Dzsudzsák. Naime, Mađari su snimali grupu izbjeglica iz Sirije kako sijeku žicu i ilegalno prelaze iz Hrvatske u Mađarsku. I tada su među izbjeglicama ugledali poznato lice.

U početku se nisu mogli sjetiti odakle im je poznat, no onda se netko od mađarskih novinara sjetio da je to onaj hrvatski političar koji je u cijeloj zemlji uveo digitalizaciju, i tada su među okupljenima zavladali šok i nevjerica.

Pohitali su mu ususret i pokušali dobiti izjavu, čemu se Karamakro u početku protivio. Naposljetku je nevoljko pristao i izjavio: “Svi su mi okrenuli leđa, svi! Moji dojučerašnji vjerni suradnici sada su na Plenkovićevoj strani, čak mi se ne javljaju ni na mobitel. Načuo sam da mi uskoro spremaju i uhićenje, i kojekakve optužbe za kriminal. I zato sam odlučio otići. Molim vas, nemojmo pričati o tome što je moralno, što nemoralno. Ja sam svoju dionicu do Mađarske pošteno odradio, nitko me putem nije uspio prepoznati. Prošao sam katarzu, sad se želim maknuti od svega.”

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Ludilo na najjače

Ratni zločinci se u civiliziranim demokratskim društvima ne slave, niti im se komemorira

Gotovo svi u EU primili su s nevjericom reakcije na pravomoćnu presudu šestorici čelnika HR …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

3 × 5 =