Početna / Istaknuto / PRIJELOMNA VIJEST: News Bar bi uskoro mogao napraviti odličnu i duhovitu satiričnu vijest!

PRIJELOMNA VIJEST: News Bar bi uskoro mogao napraviti odličnu i duhovitu satiričnu vijest!

newsbar

 

Nakon gotovo cjelogodišnje proizvodnje osrednjih, loših i vrlo loših satiričnih vijesti i skečeva, uz rijetke iznimke koje su doista nasmijale obrazovaniji i inteligentniji dio publike, News Bar bi uskoro na tržište opet mogao lansirati jedan odličan uradak!

Tako su, naime, pomoću sofisticiranih metoda istraživanja tržišta satire i humora, izračunali stručnjaci agencije Croglupix, prilikom uobičajene godišnje anketne provjere.

Stručnjaci iz Croglupixa su nedvojbeno utvrdili kako će – prema aritmetičkom nizu i statističkim varijablama humorizma, nakon nedavnog niza očajno loših i usiljeno-degutantnih članaka o mastrubaciji, analnom seksu, Jakovu, te ostalih površnih i bezidejnih pokušaja da nasmiju čitateljstvo – na naslovnici News Bara vrlo uskoro zabljesnuti odlična satira.

Prema Croglupixu, neprikosnoveni vladar ove satiričke godine u Hrvata još uvijek je Sprdex, a kao veliko iznenađenje se na drugom mjestu pojavio Kontraportal, iako vrlo ograničenih ljudskih i tehničkih resursa. News Bar je tek na trećem mjestu, s tendencijom da padne još niže.

No, čini se da samo rangiranje News Bara nije toliko težak udarac, koliko je neugodna konstatacija u zaključku stručnjaka iz Croglupixa. Naime, News Bar je tamo opisan kao satirički ekvivalent Prljavog kazališta na glazbenoj sceni Republike Hrvatske, što je svakako najgora moguća ocjena.
Izvor: Hina

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Dok jedna baba kroči drumom, druga gluma šumom

  …a didaci se na pragu veleizdaje probijaju kroz neprohodne šikare korupcije Ili je to …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

14 − 4 =