Početna / Istaknuto / Prijelomna vijest: Petrina se posvađao s primoštenskom maslinom!

Prijelomna vijest: Petrina se posvađao s primoštenskom maslinom!

neobrana maslina s kojom se Petrina navodno posvađao
neobrana maslina s kojom se Petrina navodno posvađao

 

“Ti si jedna notorna lažljivica. Mene nećeš obmanuti, a bogami ni potkupiti! Neki se samo prave da ne vide ono što je očito. Jedina si ti u cilon masliniku neobrana i sad se izmotavaš. Slušaj, goni se u trista p**** m********, kako te nije stid lagati cilon gradu. Kad dođe nevera, onda ćeš kukati, reći da ti nisan reka, da nisan bija tu, jel? Ma tebe je tribalo posadit pod Most il na Hrid neku, pa da vidiš ča je nevera kad te bura opiči. Zapravo, nismo te tribali ni sadit, mogli smo umisto tebe imat Hrast ili Orah, kretenušo jedna glupa”.

Tim se riječima, navodno, prema izjavama očevidaca, Stipe Petrina sinoć obratio jednoj od primoštenskih maslina na brdašcu nedaleko od centra Primoštena.

Prema tvrdnjama očevidaca, Petrina je ležerno razgovarao sa suradnicima, a potom se uputio u kraću šetnju prema malom masliniku na brdašcu. Nedugo potom začula se vika i krckanje maslinovih grančica. Kako tvrde upućeni, Petrina se ražestio kad je primijetio da je jedna maslina ostala neobrana i da joj se grane prigibaju k zemlji. Maslina se navodno pravdala time da su je berači jednostavno zaboravili i da nije ona kriva, ali Petrina nije uvažio njene argumente i tada je izbila velika svađa.

petrinaKontroverzni gradonačelnik Primoštena ovih je dana pod velikim pritiskom zbog neizvjesnosti oko formiranja vlade i raskola u Mostu, što njegovi suradnici ponajviše navode kao razlog svađe s maslinom. Inače, prema tvrdnjama samog Petrine, do sada je s maslinom bio u sasvim korektnim odnosima, ali ovoga puta mu je, kako kaže, dozlogrdilo.
“Digla mi je živac i više se nisan moga kontrolirat. Sad mi je ža, al to je život, jebiga.”, navodno je ubrzo nakon incidenta izjavio Stipe.

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

three × 5 =