Početna / Istaknuto / Prijelomna vijest: Šator iz Savske seli se pod Hendrixov most u znak podrške Mostu!

Prijelomna vijest: Šator iz Savske seli se pod Hendrixov most u znak podrške Mostu!

šatoraši most

Iznenadno i nenajavljeno! Predstavnici branitelja iz šatora u Savskoj održali su kraću press konferenciju nedaleko od Hendrixovog mosta na kraju Savske ulice. Prema tvrdnjama prosvjednika iz šatora, livada ispod mosta bi trebala biti njihova nova lokacija, ponajviše zbog podrške Mostu u formiranju nove Vlade, ali i navodnog razočaranja u Karamarku i Domoljubnoj koaliciji.

Okupljenima su se obratili Klemm i Glogoški tvrdeći kako je upravo lokacija pod Hendrixovim mostom za njih idealno buduće mjesto prosvjeda.

„Možda je malo neobično i nije vam jasno zašto se imamo namjeru seliti, ali mi u Savskoj više ne možemo. Domoljubna koalicija nam je obećala da ćemo tamo biti do izbora, a pogledajte što se dešava. Vlada nije formirana i mi više ne znamo kome da se obratimo, a već je kraj studenog, imamo već dvadesetak prekovremenih dana. Karamarko nam se više uopće ne javlja, kao i još neki sponzori, i to nije u redu. Zato smo odlučili dati punu potporu Mostu, neka oni formiraju Vladu. Svejedno nam je tko će u njoj sjediti, bitno da se ispune naši zahtjevi“, objasnio je Glogoški.

Potom je Klemm pročitao nove zahtjeve i napomenuo kako će spisak još nadopuniti kad se konzultiraju svi zainteresirani branitelji i kad obavi razgovor s Bandićem i Kalinićem jer, kako kažu, njih dvojica mogu riješiti svaku kriznu situaciju.

„Naši zahtjevi su da u Vladi obavezno bude Bandić jer će nam u najkraćem roku ishoditi lokacijsku dozvolu, poslati kamion i sve što nam treba za selidbu. Ovdje treba malo počistiti i dovesti struju, vodu, telefon, grijanje itd. Na šator treba postaviti zvučnu izolaciju jer je pod mostom buka kad prolazi vlak. Sad nam je i kladionica predaleko i očekujemo od nadležnih da se pobrinu za to. Preselili bi se čim se formira nova Vlada i odobri nam financijska sredstva.“

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Ludilo na najjače

Ratni zločinci se u civiliziranim demokratskim društvima ne slave, niti im se komemorira

Gotovo svi u EU primili su s nevjericom reakcije na pravomoćnu presudu šestorici čelnika HR …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

9 + 6 =