Problem

ProblemPonekada napravim grešku i upalim kutiju na komodi. Daljinskim, naravno. Kužim ja tu tehniku. I tako dočeka me reklama za novi BB. Onog trenutka kada sam primila daljinski bila sam spremna za Crnu ružu, Dnevnik ili neku drugu pizd..iju koja mi, trenutno, još jače pogorša mentalne probleme ili psihičke težave kako bi u mome kraju rekli. Ali na novi BB nisam nipošto bila spremna.
Zagrcnula se kavom, prolila je po tepihu boje kivija i naravno popizdila. Ne treba mi puno da popizdim. Nije meni lako sa mnom. Ma nije problem u tome jadu od emisije, zabole me baš, već je problem u mojim susjedama za jutarnju kavu i trač, u teti na kiosku, u dućanu preko puta, problem je u mladoj dami što radi u lokalnom kafiću i u tome što me za ozbiljno frka picologu otići a da me ne zaskoči pitanje da li gledam BB i koji mi je sudionik najdraži. Ako bubnem da ne gledam, gledati će oni mene lošije nego inače hehehe… Ako pak slažem da ga gledam, postavit će mi desetak potpitanja na koja ja, naravno, odgovor ne znam.
Kraj svih mogućih i nemogućih problema u mome susjedstvu naravno da ja imam najveći. Problem, mislim.
Mogla bi sve njih ja odfakati ali ne želim. Sve u svemu to su dragi ljudi. Osim picologa. Njega ne volim. Mogla bih otići na neki otok ali nemam para. Ili da se možda u stan zatvorim? Palo mi na pamet da prodam taj stan i kupim brvnaru, negdje bogu iza nogu, al’ opet s obzirom na cijene nekretnina u ovoj fantastičnoj državi, ostalo bi mi samo za sladoled od punča. Zatvor možda? Eh, i tamo kutiju na komodi imaju. Ili je na zidu? I daljinski, naravno.
Ma kakvi security državni udari, videi Borne R. i ostale svinjarije. Sve je to, braćo moja, piz..n dim naspram moga problema kada BB počne.

Facebook komentari

Inga Aesir

Inga Aesir
Kad te stoljećima tuku, ugnjetavaju, pale, polijevaju kiselinom, siluju, omalovažavaju, kamenuju, bičuju, šamaraju, kad ti govore da nisi ravnopravna, da nisi dovoljno dobra, sposobna, inteligentna, snažna,kad si za njih samo inkubator za stvaranje potomaka, samo kuharica i čistačica, prokleta kurva, kokoš i glupača - prijeđe ti u naviku da šutiš, zar ne?

Provjeri i ovo

Raskid

Svi mi imamo dobre i loše prijatelje. Oni loši ti guguću a oni dobri te …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

1 × one =