Početna / Kolumne / Buđav Lebac / Proboj iz obruča. Teško ranjene SDP-ovce nažalost moramo ostaviti iza sebe.

Proboj iz obruča. Teško ranjene SDP-ovce nažalost moramo ostaviti iza sebe.

partizani

piše: Branko Rafajac

Osjećate se ugroženo, napadaju vas u 2016. godini ustaše, bojite se fašizma, revidiraju vam povijest proustaški orjentirani povjesničari, plaše vas braniteljski prosvjedi, nogometne navijačke skupine u Hrvatskoj ulijevaju vam strah veličanjem ustaštva i mržnjom, podvalili su vam kapitalizam bez da vas je itko išta pitao želite i takvo društveno uređenje, sve dobro iz socijalizma demoniziraju, prave vam od države katolički ogranak ISIL-a, u konačnici kada se sve zbroji vi se osjećate izdano???

Ukoliko se nalazite u ovih nekoliko pitanja slobodno se opustite jer SDP-e nema rješenje za vas.
Preciznije rečeno, SDP-e vas je svojim političkim djelovanjem u ovih 25 godina i doveo do ovakve situacije.
To što si mi utvaramo kako je HDZ-e isključivi krivac za ovako stanje u državi, dočim je SDP-e tek žrtva spleta nesretnih okolnosti i kako je “samo” potrebna prava ekipa u SDP-u i eto nas na pravom putu, onda za vas nema više spasa.

Žao mi je što vam moram priopćiti ovu lošu vijest ovako putem teksta, ali teške “ranjenike” ovaj puta treba ostaviti na milost i nemilost ekipi sa desnice.
25 godina teške rovovske bitke protiv suludog nacionalizma, jednako suludog revidiranja povijesti i nade da će ovo društvo ostvariti kakvu takvu iluziju sekularne države nije dalo rezultata.
Ustvari, u ovih 25 godina SDP-e -kao najisturenija “lijeva interventna” jedinica- izgubila je sve moguće bitke i vaš tzv. oslobođeni teritorij svela je na vaša četiri zida.
To što tu i tamo neka grupa ljevičara bljesne na hrvatskom političkom nebu i kobajagi probudi nadu da postoji šansa za proboj, možemo slobodno smatrati potezima očajnika…nažalost, svi do jednog su mučki izdani upravo od SDP-a.

Imali smo Vladimira Bebića, bombardera sa Kvarnera. Znate li kako je završio taj čovjek kojeg danas slobodno možemo prozvati herojem ljevice u Hrvata?
Završio je odbačen, ostavljen i izdan upravo od vas samih, pa nemojte biti licemjerni i reći da je krivnja samo na političkim komesarima SDP-a…krivi smo mi.
Krivi smo jer nismo vidjeli koja je to svemirska razlika između Vladimira Bebića i Ivice Račana…skoro da možemo reći kako je to bila evolucijska razlika, a kamoli da danas uspoređujemo Bebića i Milanovića, bila bi to politička blasfemija bez presedana.

Imali smo i Vladu Gotovca, jednog umjerenog i prije svega razumnog nacionalistu, liberala koji se suprostavio političkom jednoumlju Franje Tuđmana, ali ni on nije bio dovoljno dobar za nas. Reći da je za to kriv samo HDZ-e bilo bi isuviše drsko…jednako je za to kriv i SDP-e koliko i HDZ-e.

Mogli bi ovako poimence ići od političara do političara koji su redom uklonjeni sa javne scene i koji su odbačeni prvenstveno od SDP-a samo zato što su se isticali i što se nisu uklapali u poltronsku i izdajničku politiku tobožnjih ljevičara.
Ako krivimo HDZ-e kao otvorene protivnike normalizacije društveno-političke klime u Hrvatskoj i ako svu krivnju prebacimo na njih bilo bi to isuviše licemjerno čak i za sve vas koji još uvijek živite u laži da SDP-e može i hoće donijeti bilo kakvu pozitivnu promjenu u našem društvu.
SDP-e je gori od HDZ-a jer HDZ-e vam se otvoreno suprotstavlja, a SDP-e vas laže, obmanjuje, vara, izdaje i u konačnici dovodi vas svojim karijerističkim pristupom vođenja stranke pred gotov čin.
Dok im vi vjerujete i dajete glasove oni se zbrinjavaju, zapošljavaju i osiguravaju, a vi ste za to vrijeme -kako se ono kaže- teška pušiona.

Eto vam najsvježiji primjer kako funkcionira SDP-ova bulumenta. Sve se čini kako su vaši junaci, vaši heroji neupitnih karakternih osobina nepokolebljivi pred naletom primitivizma kojeg smo doživjeli u režiji šatoraša, a onda kad se spuste zastori, oni u koje ste se najviše kleli odu na roštiljanje sa onima koji vam godinu dana sustavno rade na dovođenju svih onih od kojih se danas grozite.

Predrag Matić o roštiljanju sa Klemom…”Pa gledajte, ako očekujete da povadimo pištolje i pobijemo se, nadam se da to ne očekujete.”
Naravno da to nitko ne očekuje, ali ne očekuje se ni da se roštilja sa onima koje si do prije dva mjeseca prozivao i koji su te javno vrijeđali i ponižavali, pa i na samoj primopredaji vlasti.
Ali nije problem što je Matić odlaskom na roštiljanje sa Klemom pljunuo na samoga sebe, očito je da čovjek voli mazohizam, problem je što je posredno Matić dozvolio da se preko jednog običnog roštiljanja pljune i na sve one koji su polagali minimalne nade u moralnost SDP-ovih prvaka.

Zar je uopće potrebno podsjećati na SDP-ov bestijaliti povodom pregovora sa MOST-om i HDZ-om, zar je potrebno ponavljati kao papagaj podatke koje možete pronaći jednostavnim pretraživanjem googla.
Milanović pristaje na sve uvjete MOST-a, Milanović se sastao sa Karamarkom, SDP-ova tj Vargina zdravstvena reforma, Mornarovo slizavanje sa crkvom, Mrsićevi programi zapošljavanja, Linićeve kriminalije, Šegonove namještaljke, Josipovićevo odlučno možda, socijalna neosjetljivost Milanke Opačić…itd.
Ovaj format teksta naprosto ne dopušta nabrajanje svih katastrofa koje je SDP-e učinio u protekle četiri godine, pobogu, trebalo bi pisati feljton da se nabroje sve izdaje socijaldemokracije počevši sa Račanovim izdajama, pa sve do Milanovićevih.

Sjećate se Josipovićeve Antifašističke lige, to je tek bila pozerska parada par excellence. Koja je to gomila bezveznjaka okružila nekoliko preživjelih sudionika antifašističkog pokreta, a sve u svrhu naslikavanja sa istima samo da bi upotpunili svoje biografije.
Josipović pa još antifašista, užas nad užasima, a kad su ga upitali šta ima reći na početak nacionalističkog divljanja po Savskoj 66, onda je pričao o nekakvim pravnim normama i smješkao se kao lud na brašno.
Eto, Josipović vam je godinama bio zalog borbe protiv fašizma pred kojim se danas snebivate i na takvog mlitavca se oslonila svekolika ljevica, a kad im se nudio Vladimir Bebić onda se preferirao shorty Toulouse-Lautrec-Račan.

Bravo na genijalnim odabirima i vrhunskoj pronicljivosti lijevog biračkog tijela, a kao desničari su glupi…ne, ne, ne.
Ako bi napravili samo površnu analizu lako bi uvidjeli da su desničari  i više nego pametni za sebe, oni su izabrali najgore od najgorih i oni su i više nego sretni sa svojim odabirom, oni koji danas nisu sretni ste upravi vi, vi glasači SDP-a i njegovih satelita.

sutjeskaDanas će mnogi postaviti pitanje…Za koga da glasamo danas ako ne za SDP-e?
Odgovor na to pitanje naprosto u ovom trenutku ne postoji, ali zato treba jasno i glasno reći…oprostite, ali teške ranjenike iz ergele SDP-ovih glasača, kao i same SDP-ovce nažalost moramo ostaviti na milost i nemilost “neprijateljima”.

Kao što su se zdravi borci Narodnooslobodilačke vojske 1943. godine u bitci na Sutjesci probili iz neprijateljskog okruženja i kao što su i oni iza sebe ostavili teško ranjene i bolesne drugove, tako će i današnje “zdrave” i politički neovisne snage morati ostaviti iza sebe SDP-ove “teške ranjenike” i kompletnu poljsku SDP-ovu umobolnicu na milost i nemilost kako neprijatelja, tako i SDP-ovih karijerista.
Mislim, kad se već razbacujemo terminima kao što su fašizam i antifašizam, onda što ne bi otišli i korak dalje pa ovu političku farsu ne bi prozvali Narodnooslobodilačkom borbom…kad je bal nek je bal.

Ništa se ne brinite drugarice i drugovi SDP-ovci i drugarice i drugovi SDP-ovi glasači. Kada dođe vrijeme, mi ćemo u vašu čast podignuti lijepi spomenik ili spomen ploču…da nas podsjeća na vas.
Jednom godišnje prisjećat ćemo se svih vaših grijeha, ali zbog činjenice da ste vi ipak bili motiv da se trgnemo i otrgnemo iz vaše umne hibernacije -koja nas je počela gušiti i uništavati- pjevat ćemo pjesme u vašu čast i predano raditi na tome da nikad nikome više ne padne na pamet da osnuje takvu skaradnu ljevičarsku stranku kao što je SDP-e.

Tko ne ruši SDP-e, izdajica…idemo drugovi u proboj.

.

 

 

Facebook komentari

Branko Rafajac

Pripadnik radikalne grupe proletera "Mučki provokatori" što imaju za cilj izazivanje osjećaja neugode političko-poslovnoj eliti i funkciju putokaza za istu prema Remetincu. Radikalnim guljenjem njihovih džon obraza i stavljanjem soli na njihove kriminalne rane ostvaruje zajedno sa grupicom entuzijasta okupljenih na KontraPortalu višestruke moralne satisfakcije koje kasnije dila obespravljenom narodu.

Provjeri i ovo

Ante Pavelić UN

Ante Pavelić konačno u UN-u

I tako bez znanja i pitanja hrvatskih vlasti ali i jedinih ovlaštenih vlasnika istine o …

Jedan komentar

  1. Svaka čast…SDPova poljska umobolnica..fantastično.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

2 × two =