Početna / Vijesti iz paralelnih svemira / Prof. Zdravko Tomac potpisao za Crvenu Zvezdu

Prof. Zdravko Tomac potpisao za Crvenu Zvezdu

Pro. Zdravko Tomac potpisao za Crvenu Zvezdu

Prof. Zdravko Tomac, poznati centarfor mnogih stranaka i partija, vrhunski ideološki dribler odlučio je svoju karijeru okončati u Crvenoj Zvezdi gdje je i započeo svoju političku karijeru. Nakon nemilih događaja u Frankfurtu gdje su njemački navijači izvjesili trasparente sa crvenom petokrakom, prof. Zdravko Tomac još jednom se odazvao zovu politike iako je najavio skori kraj svoje političke karijere. Prof. Tomac izrazio je želju da svoju političku karijeru okonča tamo gdje je i započela, pod simbolom petokrake kojoj kako i sam kaže mnogo duguje.

“Preko tri desetljeća igrao sam za KP partiju koja je od mene stvorila vrhunskog ideološkog driblera i koja mi je omogućila da zablistam na političkoj pozornici. Danas, na kraju karijere, odlučio sam da pomognem posrnuloj ideologiji i da se stavim na raspolaganje Crvenoj Zvezdi koju svi popularno zovemo petokraka jer vidim da su i njemački politički i aktivistički krugovi počeli zlorabiti taj simbol hrvatstva i simbol domoljublja, a ZNA SE tko ima zvezdu u srcu.”

Na novinarsko pitanje zašto je uopće napuštao Crvenu Zvezdu kad je imao ekskluzivne ugovore i povlašteni status i zašto je baš potpisao za ljute rivale Nacionaliste, prof. Zdravko Tomac je rekao…“Otišao sam zato jer kod Račana nisam dobio zadovoljavajuću minutažu i moj talent ideloškog driblanja nije mogao doći do izražaja.”

Prof. Tomca smo upitali i za mišljenje oko slučaja uklanjanja biste druga Tita koji je između ostalog bio njegov prvi trener i kojem duguje skoro sve što je napravio u svojoj karijeri, na što je prof. Zdravko Tomac oštro reagirao rekavši…“Sjećam se tog mračnog perioda u svojoj karijeri u kojem sam bi prisiljen završiti Ekonomski fakultet, potom su me prisilno odveli u Glavni odbor Socijalističkog saveza radnog naroda Jugoslavije (GO SSRNJ), zatim sam proživio strahovitu torturu postavljanjem na mjesto direktora NK Dinamo, nakon toga sam jedva preživio maltretiranja u Političkoj školi Josip Broz Tito u Kumrovcu, poslije toga sam prebačen u kazamate Fakutleta političkih nauka, da bi na kraju prešao u SDP-ov tabor otvorenog tipa u kojem sam i dočekao potpisivanje za Nacionaliste. Tako da doista nemam lijepe riječi za Tita.”

 

D.K.

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Jesenska shema HRT-a: Umjesto Hrvatske uživo uvode se emisije Molitveni spektar i Glede Domovine

  Na HRT-u je odlučeno da u novoj programskoj shemi koncept programa više prilagodi zahtjevima …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

16 − 11 =