Početna / Dnevni Komentar / Prosvjetljenje na Aveniji Većeslava Holjevca

Prosvjetljenje na Aveniji Većeslava Holjevca

avenija

piše: Branko Rafajac

To što je u sred Zagreba osvanuo plakat na kojem se našla neka črčkarija iz doba starog Egipta, crvena zvijezda petokraka, dvanaest horoskopskih znakova i znak mira nikako ne šokira i ne remeti ovu našu sumornu stvarnost.
Mi smo odavno i duboko uronjeni u klerikarno-infantilnu žabokrečinu koja proživljava proustašku i pedofilsku renesansu u Hrvatskoj još tamo od 1991. godine.
Ono što bi doista trgnulo građane, nije plakat naručen od tamo nekakvog iskompleksiranog svećenika iz Botinca koji za pedofiliju u svojim redovima optužuje Štrumpfove, Teletubbiese, Che Guevaru i Tutankamona, već bi to bio plakat na kojem bi bila slika druga Tita i natpis…”Jesam vam rekao da su popovi nastrani”, e to bi bio prizor za pamćenje.

Ono što cijeloj priči daje čudan ton je činjenica da upravo iz župe Sv. Stjepana prvomučenika u Botincu dolazi narudžba za plakat, a ako znamo, a znamo i nema smisla praviti se blesav…dakle, ako znamo da je upravo u župi Sv. Stjepana prvomučenika u Botincu ukeban svećenik Mladen Kožina, kojem su na računalu pronašli dječju pornografiju, onda se doista treba pitati kako si presvetli Ivan Berdik objašnjava pedofiliju kolege mu Mladena Kožine.

Zašto je svećenik Mladen Kožina šetao kožicu na trogodišnju golu djecu, maloljetnike i maloljetnice uslikane u eksplicitnim ^C2455ED6BA660798A13F073649D906EB6EE7086E3E1BD2F490^pimgpsh_fullsize_distrseksualnim pozama?
Što nam to poručuje postavljeni plakat na Aveniji Većeslava Holjevca?
Da li je svećenik Kožina čitao Karla Marksa ili slušao govore druga Tita u slobodno vrijeme, da li je čitao horoskop, da li je slušao Beatlese umjesto Thompsona, da li se zanimao za egipatsku mitologiju i da li ga je sve to uđuture skrenulo sa božjeg puta pravednosti i poštenja?

Pazite na dječicu, pazite na mlade, jer tko se laća knjiga Karla Marxa -posebice ako čita Kapital- mogao bi jednog dana guziti malu djecu…pobogu, pa to je tako logična i suvisla uzročno-posljedična veza.
Zaboga miloga, čuvajte mlade od pošasti rock and rolla, tko sluša Lennona i Mamas and Papas jednog dana mogao bi se zateći u školskom dvorištu kako nudi bombončiće…dam ti bonu, ali samo ako dirneš čiki pišu.
Djecu treba od najmanjih nogu usmjeravati u fakultativne predmete koji ne propituju nastanak zemlje, a posebice koji ne propituju povijest jer znamo da je zemlju stvorio Bog prije nepunih 6000 godina…tko se nađe nekim slučajem na fakultetu arhelogije ili specijalizira egipatsku povijest, tog pod hitno treba nabiti na kolac jer takvi jebu -oprostite na izrazu, ali tako tvrdi svećenik Ivan Berdik- malu djecu.

Naravno, sve ovo nije ni malo zabrinjavajuće za našu policiju, za naše socijalne službe, za državno odvjetništvo koji mirno i bez ikakve reakcije promatraju ovo silovanje zdravog razuma i koji će bez ikakve bojazni dopustiti da već sljedeće nedjelje djeca i mladi idu na misu kod psihopate i luđaka koji će im propovjedati o pedofiliji što se skriva u komunizmu, horoskopu, egipatskoj mitologiji i znaku mira, dok će im jednakim žarom gromoglasno prešutiti činjenicu da im je bivši svećenik redovno bacao drkicu na trogodišnju djecu.

Jer kako kaže Božica, inače konobarica u Botincu, njoj se župnik najviše zamjerio kad je njena majka došla u župni ured tražiti Kožinu da dođe na pogreb, a on joj ni vrata nije htio otvoriti. Izvikao se na nju, rekao da nema vremena i slično. Otada kaže Božica, više nismo dolazili u crkvu .
Sa Božicom se -unatoč saznanju da im je župnik šetao kožicu na slike trogodišnje djece- neki gosti birtije u Botincu ne slažu i tvrde da je kao svećenik Kožina bio sasvim u redu.

Ako je svećenik-pedofil za neke bio sasvim uredu, možemo si samo zamisliti koje poštovanje i ugled ima svećenik-budala.

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

4 × four =