Početna / Istaknuto / Protiv ulaska migranata: na Trgu bana Jelačića prosvjedovao Bog i Hrvati!

Protiv ulaska migranata: na Trgu bana Jelačića prosvjedovao Bog i Hrvati!

bogihrvati

 

Mirnim prosvjedom pred dvadesetak okupljenih, Bog i Hrvati su poručili da se nekontroliranim puštanjem migranata u Hrvatsku, a time i u ostale države Europske unije, postavlja tempirana bomba »do čije će eksplozije doći prije ili kasnije«

 

ZAGREB – U subotu je na središnjem zagrebačkom Trgu bana Josipa održan slabo posjećeni prosvjed protiv ulaska imigranata u Hrvatsku i imigracijske politike Europske unije, koju okupljeni Hrvati smatraju samoubilačkom. Organizatori kažu da su pomalo razočarani odazivom, ali su vrlo sretni što se, za razliku od utakmice protiv Norveške, ovoga puta Bog odazvao.

»Sve raspoložive činjenice upućuju na to da je masovna invazija imigranata i vanzemaljaca iz Bliskog istoka i Afrike, kao i rat na Bliskom istoku, dirigirana i pomno isplanirana u nekom vražjem stožeru. Zato smo adekvatno našem geslu “Bog i Hrvati” pozvali Boga da nam bude svjedok. Hrvatska ne smije nasjesti, niti bespogovorno izvršavati naredbe zapadnih zemalja, već mora pokazati da je suverena i samostalna država i štititi sigurnost hrvatske i europske budućnosti«, rekli su Hrvati.

»Kratkovidna rješenja« samo će potaknuti ilegalan ulazak, a više od 120 posto njih isključivo želi liberalne socijalne naknade, što se ne može nazvati izbjeglištvom, kažu Hrvati, a potvrđuje i Bog.

Komentirajući problem o kojemu se govorilo, kako na prosvjedu tako i u okolnim ugostiteljskim objektima, jedna je prolaznica rekla kako »mala kuća nije za mnogo ljudi«, čemu se suprotstavio bivši branitelj, koji je kazao da je Hrvatska u ratu od Njemačke zatražila da primi 250.000 ljudi, »pa kako bi mi sada mogli zatvoriti granice?« »Nismo Mađarska«, dodao je. Na to je Bog odmahnuo rukom kazavši “Gdje čeljad nije bijesna, kuća nije tijesna.”

Imigranti i izbjeglice nisu isto, među njima je 80 posto vojno sposobnih muškaraca, rekao je jedan od dvadesetak okupljenih Hrvata. Poručio je nadležnima da imigrante pošalju u Ameriku jer je ona odgovorna za krizu. Bog se tada grohotom nasmijao.

Iako je oko Boga bila poprilična gužva, naši reporteri su ipak uspjeli dobiti izjavu:
“Ha, čujte, ovo je burna godina, prizivaju me sa svih strana, zaista imam posla preko glave. No, kad sam vidio zastavu “Bog i Hrvati”, nisam više razmišljao ni trena i odmah sam se odazvao. Znam, puno ste me psovali nakon izgubljene utakmice od Norveške, ali ne mogu biti na sto strana. I vama sam često pomagao, sjetite se samo svjetskog prvenstva u Francuskoj i onog promašenog zicera Japana pri rezultatu 0:0, a i dosuđenog penala protiv Rumunjske. U vezi izbjegličke krize vam nemam što reći, da budem iskren, ni ja više nemam pojma što se događa”, rekao je Bog i nestao u bespućima poviesne zbiljnosti.

bogihrvati1

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

15 − ten =