Početna / Udruge / Radionica: izradite vlastiti solarni kolektor

Radionica: izradite vlastiti solarni kolektor

Broj sudionika je ograničen, a kriterij za odabir je redoslijed prijave. Radionica je besplatna te za sudjelovanje nije potrebno predznanje.
Broj sudionika je ograničen, a kriterij za odabir je redoslijed prijave. Radionica je besplatna te za sudjelovanje nije potrebno predznanje.

 

Iako su za izgradnju kompletnog sustava za solarnu pripremu tople vode (takvog koji se može komotno priključiti na kućnu slavinu) potrebni neki specijalizirani tehnički elementi, izradom solarnih kolektora u samogradnji moguće je ostvariti vrlo velike uštede.

Kolektore koji su predmet ove radionice moguće je napraviti uz pomoć relativno lako dostupnih alata, a za njihovu samogradnju nije potrebno posjedovati nikakve posebne tehničke vještine.

Radionica je dvodnevna. U petak 16.10. radionica počinje u 17:00 i traje do 22:00. U subotu radionica počinje u 10:00 i traje do 20:00 (s jednosatnom pauzom za ručak). Sudionici koji su  primljeni na radionicu obvezuju se prisustvovati oba dana.

Za sudjelovanje nije potrebno prethodno znanje. Sudionici bi trebali ponijeti komotnu odjeću koja se može uprljati. Mjesto održavanje radionice su prostorije Zelene akcije u Zagrebu, Frankopanska 1, u dvorištu.

Broj sudionika na radionici je ograničen, a biti će odabrani po redoslijedu prijave. Prijaviti se možete slanjem e-maila na adresu eugen@zelena-akcija.hr. Obavijest o tome da li ste prihvaćeni dobit ćete najkasnije do srijede, 14.10.

 

Izvor: Zelena Akcja

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

ANTIFAŠISTIČKA AKCIJA U ZRENJANINU POVODOM DRUGOG ROČIŠTA I PROCESA ZA REHABILITACIJU KVISLINGA I FAŠISTE MILANA NEDIĆA

Antifašistkinje i antifašisti u organizuju akciju u znak protesta protiv nastavka sudskog procesa za rehabilitaciju …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

fifteen − 11 =