Početna / Istaknuto / Radnička Fronta najavila žestoku izbornu borbu. FarmVille i CityVille noćas moraju pasti.

Radnička Fronta najavila žestoku izbornu borbu. FarmVille i CityVille noćas moraju pasti.

Screenshot_1

Nakon izborne pobjede i planetarnog uspjeha Radničke Fronte u Grčkoj i konačne potvrde Srećka Horvata kao najboljeg političkog provodadžije (upoznao je Varufakisa i Tsiprasa), Radnička Fronta odlučila je žestoko krenuti u domaću izbornu kampanju.

Kako doznajemo, Mark Zuckerberg je i službeno zaprimio zahtjev RF-a o kandidaturi na predstojećim parlamentarnim izborima, a izborni slogan sa kojim Radnička Fronta namjerava osvojiti srca birača je “FarmVille i CityVille noćas moraju pasti”.

Nakon što su u Silicon Valleyu pročitali još jedan post Radničke Fronte o Syrizi i nakon što su primili hitnu medicinsku pomoć u obliku grupne psihoterapije, zadnjim naporima uspjeli su objaviti kandidaturu RF-a.
Tom prilikom Mark Zuckerberg poželio je sreću RF-u na predstojećim izborima i zahvalio se u ime Facebook tima.
Kako kaže Mark…
“Napokon možemo svi zajedno odahnuti u Facebooku obzirom da smo čitavo vrijeme mislili kako se Radnička Fronta namjerava kandidirati u našoj kompaniji i to je mnogim zaposlenicima stvaralo neopisivu konfuziju. Nakon što smo vidjeli kako je Radnička Fronta pobjedila na izborima u Grčkoj, moram vam reći da nam nije bilo ni malo svejedno.
Čak se i najobičniji dolazak na posao za neke naše zaposlenike pretvorio u noćnu moru. Osim što su stalno morali čitati o uspjesima Syrize, često su se naši zaposlenici pitali šta će biti sa njima kad Radnička Fronta osvoji većinu u Silicon Valleyu. Srećom, Radnička Fronta je izašla sa sloganom “FarmVille i CityVille noćas moraju pasti” i sad svi puno lakše dišemo…stoji u priopćenju Facebooka.

D.K.

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

six + three =