Početna / Istaknuto / REUTERS OTKRIVA! Evo gdje vam je Tim: cijelu večer proveo je u Disneylandu!

REUTERS OTKRIVA! Evo gdje vam je Tim: cijelu večer proveo je u Disneylandu!

konj1

 

Čitava Hrvatska se pita gdje je premijer Tim Orešković! Ekskluzivno otkrivamo i prenosimo njegovu kraću izjavu!

Nakon neočekivanog napuštanja sjednice Vlade RH premijer Tim Orešković je otišao u nepoznatom pravcu i nekoliko sati čitava hrvatska javnost nije znala gdje je, a na nekim portalima se već nagađalo da će u idućih nekoliko sati podnijeti ostavku.

No, unatoč dramatičnim vapajima Željke Markić “Zaustavite Reuters”, uz njihovu nesebičnu pomoć ipak smo uspjeli saznati gdje je Tim, te dobiti i njegovu kraću izjavu putem skypea!

 

vlak1

 

Hrvatski premijer je danas u kasnijim poslijepodnevnim satima stigao na kraći odmor u Disneyland, gdje se opustio u društvu starih prijatelja. Naime, Tim je otkriven sasvim slučajno dok su novinari pratili Brucea Willisa!

Novinari Reutersa uspjeli su ga nekoliko puta fotografirati, a potom se u našu redakciju javio putem skypea i, uz pozdrave hrvatskim građevinama kratko izjavio:
“Svega mi je dosta. This is a sick country, ja više ne mogu u ovi uvjeti normally…i sve ovo sa naš credit rating, Karamarko, ovaj mali Božo…It was unbearably! Tomorrow ja još dođem po svoja stvari i idem home. Meni u kancelarija ostao još moj medvjedić Teddy Bear, šljivovica što dobio i dva nalivpera pa to uzmem samo i good bye”

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

thirteen + 7 =