Početna / Istaknuto / Revoltirani Karamarko donirao mercedes u humanitarne svrhe i kupio crvenog stojadina

Revoltirani Karamarko donirao mercedes u humanitarne svrhe i kupio crvenog stojadina

crnidonacijamercedes

Revoltiran prozivanjem iz SDP-a u vezi skupog mercedesa, šef HDZ-a Tomislav Karamarko, nakon konzultacija u središnjici stranke, odlučio se na iznenadan i hvalevrijedan potez.
Skupocjeni terenac Mercedes ML 350 Bluetec 4Matic donirao je Mladeži HDZ-a, i to u humanitarne svrhe.
No to nije sve. U nastojanju promidžbe zajedništva i ublažavanja podjela u društvu, a prema programu i viziji predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, šef HDZ-a je odlučio kupiti skromnije vozilo i izabrao je Zastavu 101, popularnog “stojadina”.
Simbolički ili slučajno, automobil je crvene boje.

Primopredaja mercedesa bila je jutros u garaži na Jarunu. Čelnici stranke i Mladeži HDZ-a nisu krili zadovoljstvo.

“Ovo je veliki dan za stranku. Pokazali smo da HDZ nije onakav kakvim ga žele prikazati jugounitaristi i kojekakvi provokatori. Mi smo svoju katarzu odavno prošli, sada se posvećujemo boljitku naše Domovine i rješenju socijalnih i gospodarskih problema. Iz SDP-a me optužuju bez argumenata da vozim skupe terence. E pa gospodo i drugovi iz SDP-a, evo sad vozim stojadina i ne insinuirajte više”, izjavio je šef HDZ-a Tomislav Karamarko.

Predsjednik mladeži HDZ-a Josip Bilaver srdačno je zahvalio šefu na donaciji.
“Još jednom veliko hvala čelništvu stranke i našem predsjedniku. Automobil će biti ravnomjerno korišten po svim županijama, ali isključivo za kraća putovanja na fakultet po potpise, ocjene i diplome. Znate, mi u mladeži imamo puno studenata koji pohađaju VERN i slične fakultete pa će im ovo znatno olakšati putovanja. Vožnja do VERNA je prioritet, ne pada nam napamet da automobil koristimo u druge svrhe”, rekao je.

Glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić – Vaso bio je vrlo dobro raspoložen.
“Šef nam je dao zadatak da malo pronjuškamo kako bi mu pronašli adekvatno zamjensko vozilo. I nasreću, ubrzo smo pronašli odlično uščuvanog stojadina u Srbiji. Čovjek iz Kraljeva bio je prvi vlasnik, generalka je napravljena prije godinu dana, auto nikada nije bio karamboliran, ovo mu je prvi lak, prešao samo 148 000 km. Odmah smo ga uzeli. Neobično mi je drago što je mercedes doniran Mladeži HDZ-a. Gledajte, to su mahom studenti i znam da im nije lako. Znam vrlo dobro kako je meni bilo dok sam studirao, puno truda treba uložiti za svaki ispit i ako im na ovaj način olakšamo – nitko sretniji od nas. Studentima iz naše mladeži mogu samo ponoviti onu poznatu izreku: učiti, učiti i samo učiti!”, izjavio je Milijan Brkić.

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Ludilo na najjače

Ratni zločinci se u civiliziranim demokratskim društvima ne slave, niti im se komemorira

Gotovo svi u EU primili su s nevjericom reakcije na pravomoćnu presudu šestorici čelnika HR …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

15 − 9 =