Početna / Udruge / Rezidencija Kastelan – Dom za starije i nemoćne

Rezidencija Kastelan – Dom za starije i nemoćne

cehi11

 

Visoka kvaliteta usluge u domovima za starije i nemoćne

Dom za starije i nemoćne Rezidencija Kastelan nastavlja sa podizanjem kvalitete usluge, upravo je završeno postavljanje najsuvremenijeg lifta u domu za starije i nemoćne u Tuheljskim Toplicama čime su se korisnicima doma, ali i njihovim posjetiteljima znatno olakšali svakodnevni izlasci iz objekta.

Uz vrhunsku skrb, visokoeducirano osoblje s višegodišnjim iskustvom i svu potrebnu opremu Rezidencija Kastelan ugradnjom lifta podiže razinu usluge na još viši nivo. Rezidencija Kastelan jedan je od prvih privatnih staračkih domova u Hrvatskoj i danas posluje na 4 adrese zahvaljujući predanosti poslu i mnogobrojnim zadovoljnim korisnicima koji su ujedno i najveća preporuka za daljnje poslovanje.

 

tuhelj11

 

Dom za starije i nemoćne Tuheljske Toplice smješten je u srcu netaknute prirode, obavijen šumom te svježim zrakom koji opušta i relaksira, blizu starih bazena u Tuheljskim Toplicama. Preko puta doma nalazi se dom zdravlja i poznati bazeni Tuhelj. Kapacitet smještaja je 80 korisnika s educiranim osobljem koji ulijeva povjerenje.

 

sanitetski-prijevozŠto kada ostarite?

Doći će vrijeme kada ćete biti stari i nemoćni, razmišljate li o tome tko će se brinuti o vama?

Smještaj u domu za starije i nemoćne jedno je od mogućih rješenja, iako mnogi još zaziru od pomisli da bi mogli završiti u staračkom domu, u tome nema ništa loše.

 

Današnji standardi i zahtijevi korisnika nameću visoku kvalitetu usluge kada je u pitanju skrb za starije i nemoćne, upravo u tome Rezidencija Kastelan i prednjači nad ostalim ponuđačima usluge smještaja starijih i nemoćnih. Vrhunski smještaj u posebno namjenjenim objaktima na četiri različite lokacije uz visokoobrazovano osoblje s višegodišnjim iskustvom omogućava vam da svoje stare dane provedete bezbrižno i u društvu osoba vaših godina.

Domovi za starije i nemoćne Rezidencija Kastelan u sklopu stalnog smještaja pružanja usluga stanovanja, prehrane, održavanje osobne higijene, brige o zdravlju, njegi, radnim aktivnostima i korištenju slobodnog vremena korisnika osigurava i sve ostale aktivnosti po potrebama korisnika.

 

a1

 

Otvara se novi dom za starije i nemoćne u Zagrebu.

Uz višegodišnje uspješno poslovanje stvoren je kapital i uvijeti za otvaranje još jednog doma za starije i nemoćne u Zagrebu. Četvrti je ovo objekat u vlasništvu obitelji Kastelan koja je jedna od prvih koja je u Hrvatskoj otvorila privatni dom za starije i nemoćne.

Zadovoljni korisnici najveća su preporuka i osnovni preduvjet za uspješno poslovanje Rezidencije Kastelan no bez vrhunskih uvjeta smještaja i stručnog osoblja teško bi bilo postići vrhunske poslovne rezultate. Briga i skrb o korisnicima ovdje su na prvome mjestu o čemu svjedoče mnogobrojna pisma zahvale koja već godinama pristižu od zadovoljnih korisnika i njihovih obitelji.

 

prekrizje11

 

Kako Rezidencija Kastelan oduvijek vodi posebnog računa o smještajnim objektima i funkcionalnosti prostora, za najzahtjevnije korisnike sagrađen je i četvrti dom za starije i nemoćne, na savršenoj lokaciji između Pantovčaka i Tuškanca u Zagrebu na obroncima Medvednice u mjestu Gornje prekrižje sagrađena je četvrta Rezidencija kaselan, posebno građen objekat za smještaj starijih i nemoćnih osoba.

Dom za starije i nemoćne – Prekrižje građen je po najvišim standardima građevinske struke, a projektiran je isključivo za namjenu doma za starije i nemoćne. Ovaj Dom za starije i nemoćne manjeg je kapaciteta od ostalih domova Rezidencije Kastelan no korisnicima zbog toga osigurava znatno prostranije i luksuznije uvijete boravka u prirodnom okruženju gotovo u centru grada.

 

klara11

 

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

ANTIFAŠISTIČKA AKCIJA U ZRENJANINU POVODOM DRUGOG ROČIŠTA I PROCESA ZA REHABILITACIJU KVISLINGA I FAŠISTE MILANA NEDIĆA

Antifašistkinje i antifašisti u organizuju akciju u znak protesta protiv nastavka sudskog procesa za rehabilitaciju …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

3 × three =