Početna / Vijesti iz paralelnih svemira / ŠATOR IZ SAVSKE PRIVREMENO U MAKSIMIRU

ŠATOR IZ SAVSKE PRIVREMENO U MAKSIMIRU

Zagreb, 24.07.2012 - Zastitna mreza na sjevernoj tribini Maksimirskog stadiona
Nakon gnjusnih optužbi da je šator ispred Ministarstva branitelja u Savskoj 66 samo predstava, a da Glogoški spava u kuću u Zaprešiću, krizni stožer donio je još jednu povijesnu odluku:

Kud Glogoški – tud i šator.

Zbog kvalifikacijske utakmice Hrvatske nogometne reprezentacije šator će biti privremeno premješten na Maksimirski stadion, a očekuje se da će tamo ostati do cca 20 sati, a nakon toga, također privremeno, šator će se preseliti u Zaprešić do jutarnjih sati kada se očekuje premještanje šatora kod ulaza u katedralu na Kaptolu. Ispred Ministarstva branitelja u Savskoj 66 šator se ponovno očekuje oko 13:00 sati u nedjelju.

Dnevni, tjedni i mjesečni raspored premještanja šatora biti će objavljen i ažuriran na stranicama portala dnevno.hr , direktno.hr…..

Iz novoosnovane stranke Bandić Milan 365 – stranka rada i solidarnosti pozdravili su najnoviju odluku i komentirali da grad Zagreb ima iskustva sa čestim skidanjem i postavljanjem šatora i da se nadaju da će šator uskoro vidjeti i ispred zatvora u Remetincu gdje njihov predsjednik nepravedno provodi svoje uzničke dane.

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Jesenska shema HRT-a: Umjesto Hrvatske uživo uvode se emisije Molitveni spektar i Glede Domovine

  Na HRT-u je odlučeno da u novoj programskoj shemi koncept programa više prilagodi zahtjevima …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

1 × 3 =